Købe sex.

forumspørgsmål

Købe sex.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 9 måneder siden

Håber nogen kan hjælpe. Det startede vildt tilfældigt med at en pige jeg skrev med på skype, tilbød mig at jeg måtte kneppe hende hvis jeg betalte for det. Jeg er 17 og har aldrig gjort sådan noget før. Tænkte længe over det og desværre gjorde jeg det. Jeg skriver desværre fordi nu er jeg totalt hoocked på det. Det tænder mig at købe "normale" piger, altså ikke piger der arbejder på klinik eller står på gaden, men ganske almindelige piger. Jeg føler en eller anden form for magt over dem, og det tænder mig enormt. Men jeg ved det er sååå forkert og at det er pisse ulovligt. Vil så gerne stoppe, kæmper for det, men det er så svært. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

kunne du ikke få spærret den hjemmeside hvor du møder de piger som du køber? Du kunne evt skrive ind til brevkassen her og spørge hvordan man gør. Jeg synes du skal skrive til chatrådgivningen da de fleste på cyberhus er meget unge og ikke ved meget om sex. Tror du får det bedste råd fra en voksen

557

Ifølge wikipedia er købesex ifølge straffeloven helt lovligt så længe at både "sælgeren" og køberen er over atten år og at sexarbejderen ikke er underlagt ulovlige former for prostitution (underlagt en alfons for eksempel), så du skal ikke bekymre dig om at politiet sparker din dør ind hvis du har overholdt de regler.
Hvis du gerne vil stoppe så prøv at lukke alle kanaler til de mennesker du betaler for det, hvis de er skype-kontakter eller Facebook-venner med dig, så slet dem eller få en ny konto, eller som Anonym sagde, bloker de websites du bruger til at få fat i dem.

591

hvis det er fordi du tænder på magt kunne du prøve at finde en pige/dreng/kæreste som er til SM. Der findes datingsider til den slags.

552

hvilken side bruger du?

479

Der er nok en der er lidt små tændt? :p

sorry det gaaaas

556

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program