intime/frække lesbiske lege

forumspørgsmål

intime/frække lesbiske lege

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 4 måneder siden

Hejsa.

Jeg er en pige på 14 år, som har en dejlige pigekæreste på 13 år. Vi har kommet sammen i snart 3 måneder og vi er rigtig glade for hinanden. Indtil videre har vi kun kysset hinanden meget sammen og det er også rart.

Vi regner med at vi vil prøve at være sammen så meget som muligt vi kan her i juleferien. Vi er småt begynde at snakke om at prøve noget mere end bare at kysse.

Vil gerne høre om i har nogle forslag eller ide´er om hvad vi kunne prøve af intime sammen udover at kysse hinanden. Forslag til hvad vi som nye kan prøve sammen, feks når vi skal overnatte hos hinanden osv.

Tænker mest på om i har ide til nogle intime/frække lesbiske lege?

Nogle gode lege vi kan lave som nybegynder?

 

Takker for hjælpen. Glædelig jul :)

Kommentarer

Dreng - 17

Nu er jeg ikke lesbisk så kan ikke ligefrem komme med en fremgangs måde som jeg vil kunne anbefale.

Men i kan jo prøve at tage noget af jeres tøj af, f.eks. Tøjen også gå videre til at tage BH'en af også kan i røre ved dem og sammenligne hvis i ikke allerede har gjort dette.
Når BH'erne er af kan i også prøve at røre ved jeres Nipples "Bryst Vorter" evt. Slikke på dem, det føles rigtig godt (Har jeg selv erfaret og specielt på mine veninder).

I kan så vælge at gå videre til at smide mere tøj men i kan også prøve bare at sove top løse første gang hvis i ikke vil gå videre eller bare vil tage det stille og roligt.

Smider i mere tøj kan i prøve at kigge på hinandens og prøve at røre som i ville gøre med jer selv, i kan f.eks. Slikke hinanden i skridtet (Vagina - dog mest primært jeres klitoris).

I kan også bare prøve at sove nøgne ved siden af hinanden ;)

Det ovenskrevne er meget direkte, i kan også bare ligge og nusse med mindre tøj på.

Husk i skal ikke gå længere/hurtigere end i føler i er parat til!

Jeg håber at mit bud giver jer stof at arbejde videre med ;)

Np ;)
Glædelig Jul :D

615

ej np , nu må du sku lige pigen er 14 og hendes kæreste 13 , jeg syntes slet ikke man skal begynde på sådan nogle ting endnu før i ihvertfald er 15 begge to , det er self også bare min mening , men altså der er da intet galt i at ligge og nusse lidt og onanere på hinanden onani er jo en normal ting , men sådan noget med at slikke fisse osv vil jeg sige i skal vente med tag den lidt med ro , og prøv jer frem i stedet for at søge råd ingen herinde kan jo vide hvad i ville kunne lide eller ej , der er ikke andet for end at tage det helt roligt og finde ud af hvad i begge to kan lide . og hvis i har tænkt jer at begynde og slikke osv så sørg nu for at få et gynækolog tjek hvis ikke i allerede har gjort det . :)

625

hej hvis i har lyst kunne prøve at slikke hinanden i f!ssen jeg slikker selv alfabetet det siger pigerne er rart hilsen en dreng på 13

658

når man onanere på hinanden er det også sex, så det er da ligeså slemt som hvis de slikker hinanden!

722

jeg er en pige paa 17 aar.

og for mig er der ikke nogen alder paa hvornaar man skal starte?

nogle gange taenker jeg da ogsaa, at det er tidligt for nogen. men det kommer jo an paa hvornaar man er klar til det. jeg har en veninde som havde sex for foerste gang da hun var 12, og hun har ikke fortrudt det. jeg har ogsaa veninder paa 18 - 19 aar som stadig er jomfru. for mig er det vigtigste bare at man er klar til det, men man skal vaere sikker. for ellers kan man godt fortryde det og maaske blive lidt skraemt af det .

saa hvis i er klar, saa synes jeg bare at i skal proeve jer frem stille og roligt. og saa kan det vaere at i maaske ikke er helt klar. men find ud af hvor jeres graenser er, og sig fra hvis jeres graense bliver naaet. og respekter hinanden.

707

Hvad kan i foreslå af frække og intime lege mellem 2 piger, hvor det ikke er sex. Men noget fræk eller intim sammen uden at det er 100 % sex?

Kunne feks være til 2 piger på 12-13 år aldren? Eller til 2 piger som er nybegynder, og er blevet nysgerige omkring sex mellem 2 piger?

 

 

669

 jeg har prøvet det... og jeg er selv på alder med dig :D altså i stedet for at snakke om hvad i vil lave synes jeg i skal lade det komme af sig selv en af jer skal bare tag et skridt frem og fx røre forskellige steder... så giver den anden igen og så er man igang uden at tænke over en masse

713

Hvad gjorde i? Hvordan prøvede i frem og hvor gamle var i?

Hvad lavede i sammen?

682

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program