I tvivel!!!

forumspørgsmål

I tvivel!!!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 2 måneder siden

 Hej alle sammen :-D
Jeg har oplevet noget meget mærkeligt. Tror i at man kan komme til at give fingeren til en uden man er opmærksom på det. Det er fordi at min kollega har gjort det, men det er som han ikke selv ved det. Jeg er for resten 17 og arbejder på et mode kontor. Jeg laver modelarbejde, men også arbejde ved et skrivebord. Min kollega er en meget kropsnær person og er sådan en der krammer og kysser(ikke med tunge og sådan) alle. Jeg har det bedst med at stå op og arbejde, men vores skriveborde er ret små, så det føre til at jeg strå og stritter med min røv. Min kollega står tit og holder ved en mens han ser hvad jeg har lavet, ikke på en flirtene måde syntes jeg. For en uge siden var jeg stod jeg op arbejdede. Jeg havde en lårkort kjole på og inde trusser på. Han kom og klaskkede mig på røven. Og sagde står du nu og stitter igen. Jeg grinede og begyndte at vise ham hvad jeg havde lavet. Han havde stadig hænderne på min røv. Det var ikke rigtig noget jeg lagde mærketil, men pludslig kunne jeg mærke hans finger oppe i min skede/fisse. Han havde kørt sin op af mit lår et bar gange inden og det var som om at den bare lige så stille kørte længere op. Han kørte hånde op og ned et bar gange. Til sidst tog han hånden væk, sagde godt arbejde og gik. Siden har han bare snakket til mig og rørt mig som om at der intet er sket. Han er omkring 25 tror jeg. Jeg tænker bare om man kan gøre sådan uden at opfatte det? Hvad tænker i og hvad syntes i jeg skal stille op?
KH Emilie

Kommentarer

 Vil i ikke nok svare??? Jeg går stadig på arbejde og det er stadig det samme laden som ingen ting.

467

 Øøh.. Forstår godt du synes det er svært. Så nu hvor der er gået noget tid og det ikke er sket igen så bare glem det.
Hvor lang tid er der egentlig gået??, hvis det ikke er gået så lang tid skal du måske tage dig sammen og spørge så er det nemlig lettere at glemme.

Ved ik helt hvad man skal svare udover at du virkelig har fået noget at tænke over..

586

Jeg kan ikke lure på det du skriver, om du kan lide at han giver dig finger eller ej, men i hvert fald jeg tror ikke det kan være et tilfælde.  
Jeg tror du skal prøve at genopleve dagen, tag den lårkorte kjole på igen og igen uden trusser og hvis han gør det igen, så lige så snart du kan mærke hans finger oppe i fissen igen så konfrontere ham med det og hvad du synes om det.
Jeg håber du finder ud af hvad der forgår og håber du kan bruge mit råd. Jeg vil meget gerne høre mere om hvad du finder ud af og hvad du gør for at få svar på dine spørgsmål/ tanker, så det håber jeg du vil dele med mig og de andre læsere.   
KH fra mig :-)  

481

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program