Hvem snakker I sex med?

forumspørgsmål

Hvem snakker I sex med?

forumspørgsmål af
Cecilie
13 år
Oprettet 1 år 7 måneder siden

Jeg er virklig kommet i pupertet og tænker vildt meget på lyst og sex og alt sådan noget. Ville supergerne snakke med nogen om det men hvem snakker i enlig om sex med? Forældre? Søskende? Venner og veninder? Jeg er selv meget i tvivl.

Kommentarer

Veninder helt klart. snakke sex med mine forældre er slet ikke noget tema, det ville være totalt pinligt og akavet og jeg tror faktisk de helst ville være fri. Min søde og rare far ville blive helt nervøs og befippet! Af søskende har jeg kun en storebror så det går jo ikke. Så jeg taler med mine veninder, alt de tætte af dem. Ikke i frikvarterene og sådan hvor nogen kan lytte og der er stress på men når jeg er ene med en veninde i en privat lidt intim situation. Når vi er på toilet sammen eller sover sammen eller ligger i ske og ser serie sammen eller noget. Så kan man lukke op for de inderste tanker og snakke frit om onani, sex, lyst, at komme osv. Jeg har ingen drengevenner jeg er så tæt med at vi kan snakke sex så det er kun med piger.

331

Jeg er en dreng og kan godt tale med både min mor og far om alt og altså også sex. Det er ikke så tit at man kan det men hos os kan vi godt. Jeg kan dog også snakke med mine venner om sex.

324

Jeg taler med mine veninder om det, og en gang imellem skriver jeg til en god ven af vores familie jeg har om alt det der er lidt mere dirty. Han er lidt som en onkel så han er god at søge råd hos hvis jeg ikke helt ved hvem jeg ellers skal tale med den slags om.

314

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program