Hvem skal jeg vælge?

forumspørgsmål

Hvem skal jeg vælge?

forumspørgsmål af
Astrid
15 år
Oprettet 8 år 4 måneder siden

Hej jeg er en pige på 15 år. Jeg har haft noget med en dreng både sidste år, men vores flirteri vendte så tilbage her for noget tid siden. Vi har kysset mange gange og jeg spillede pik på ham engang. Men han er bare en rigtig fuckboi, og det orker jeg ikke blive involveret i. Nogle gange vil jeg bare rive tøjet af ham men så hvis jeg endelig er i en situation hvir han vil have sex med mig, bliver jeg virkelig usikker. Jeg har så kysset med en anden dreng her forleden, og det viser sig at han holder meget af mig, og nu går vi på dates, men jeg ved ikke om jeg overhovedet kan lide ham.
Er det ikke også unfair hvis jeg nu mister min mødom til ham som virkelig kan lide mig, mens jeg ikke kan finde ud af mine følelser for ham fuckboien. Jeg er sygt forvirret, er der nogen som har nogle gode råd til sådna noget her?

Kommentarer

Jeg vil nu bare råde dig til at vælge den du føler noget for. Hvis du ikke føler noget for nogen af dem så må det være sådan,.. Du kan jo ikke være i et godt forhold uden at elske personen.

Hvis ham 'fuckboien' er en person hvis liv du ikke vil vikles ind i så er det måske ikke det værd??

Ham den anden dreng må du jo overveje selv om du kan lide eller ej. Du skal ikke komme sammen med ham fordi han kan lide dig men fordi i kan lide hinanden.

232

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program