Homoseksuel og mobning

forumspørgsmål

Homoseksuel og mobning

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 8 år 7 måneder siden

Jeg har virkelig overvejet at få hjælp længe, men har samtidig ikke haft modet. Jeg mødte denne her dreng sidste jul, og faldt med det samme for ham. Siden jeg var tretten, har jeg vidst at jeg var homoseksuel, men har aldrig haft modet til at komme ud til min familie og venner. Siden jeg mødte drengen, er mit liv forandret, og vi arbejde sammen på at komme ud. Han var virkelig opsat på at komme ud, og jeg har aldrig været sikker på om jeg overhovedet havde lyst. Det kunne vel også være ligemeget, for i foråret kyssede han mig i L, hvor jeg ikke havde opdaget nogle drenge og piger fra min skole. Siden det skete, har jeg fået anonyme trusler på nettet fra folk der siger at jeg lige så godt kunne begå selvmord. Min kæreste slår nok snart op med mig, da jeg ikke har lyst til at blive set med ham, og det er vel forståeligt. For en uge siden blev jeg overfaldet af en gruppe drenge, jeg overhovedet ikke kendte. Jeg kan ikke fortælle noget til mine forældre, da jeg ikke er kommet ud til dem.

Kommentarer

Folk som dem kan bare ikke forstå at være homoseksuel er helt normalt. Jeg synes at dig og din kæreste skal blive ved med at elske hinanden, og som man siger 'F**k the haters'

Og når du er klar til at komme ud, så go for it :)

520

jeg synes det er forfærdeligt, at folk gør sådan noget, jeg synes i skal være sammen, når i er klar til at springe ud, så bare gør det.

jeg kan ikke forstå hvorfor folk virkelig vil skade andres kærlighed.

549

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program