Graviditet...

forumspørgsmål

Graviditet...

forumspørgsmål af
Anonym
15 år
Oprettet 7 år 10 måneder siden

Hej folkens Jeg er en pige på 15, som har gået og tænkt i et par år, og jeg vil virkelig gerne ha et barn, selvom jeg ved det virker SÅ forkert, jeg går også til ridning og vil gerne nå langt der, men det bliver jo sat på pause da der er meget stor risiko for at tabe barnet, jeg brander bare så forfærdeligt maget for det Ved ik om det passer super godt under dette emne, men forsøget er vel det værd

Kommentarer

Hej pige på 15 år, altså det er jo altid godt, at man går og drømmer om at få børn. Men efter min mening er det alt for tidligt for dig at gå og tænke på den slags. Nyd dog din ungdom. Du er 15 år, du er ikke engang myndig. Hvorfor ikke have tid til venner og veninder, gå i skole, fokuser på dine lektier, hobbyerne, alt det som du nu engang går og laver. Altså du er sikkert enten lige færdig med folkeskolen eller har et år mere. Det hænger jo ikke helt sammen, kan man sige. Og så kræver det jo rigtig meget tid at have et lille barn. Det skal have mad, drikke, leges med, gå tur med ligesom en hund, det skal puttes, og så græder barnet og så står du op midt om natten. Osv. Børn kræver rigtig meget tid, selvf kan ingen forhindre dig i at få et barn udover dine forældre. Du bor vel stadig hjemme? Jeg tænker også lidt, at det må da også være rart, at man får sit drømmebarn med en mand, som skal være sin eneste ene, forstået på den måde, at I eventuelt er gift eller forlovede eller har været sammen i en del år. Bare en tanke. :)

Hilsen CamillaA.

877

du har et langt liv foran dig! det vil sige at du har massere af tid til at få et barn og som Camilla siger skal du tænke på din uddannelse så du kan give dit barn det bedste liv! har du da en kæreste du kunne få barnet med? hvad siger han til det? kom langt med din ridning og så vendt med at formere dig til at du er gammelt nok til at give barnet et ordenligt liv.

906

Jeg er en dreng da jeg var 15 år ville jeg også gerne have et barn med en pige

807

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program