Hår på benene. HJÆLP Piger Tak! :)

forumspørgsmål

Hår på benene. HJÆLP Piger Tak! :)

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 11 måneder siden

 Hejsa!, Jeg er en dreng på 14 som har RIGTIG MANGE hår på benene, Flere end nogle mænd på omkring 30 år, Men altså når man læser på andre debatter om hår osv, siger piger det er da fint nok en dreng har hår på benene, og at de ikke skal barberes, Men Når man hører piger i skolen siger de at det ikke er pænt at have mange hår på benene, Jeg syntes SELV Det er maskulint at have hår på benene, og under armene. Self ikke for langt under armene, Men på mine ben er der sygt mange.. Såé.. Hva sys i piger?. Skal de blive, Og hvad er jeres mening om det og ville i have mig som kæreste selvom jeg har så mange hår på mine ben?. :)

Kommentarer

 Jeg er en pige på 15, og jeg synes du har ret, denge skal være maskuline og det er hår på benene, at du har mega mange er bare ærgeligt;)

462

Hej

jeg synes helt klart du skal beholde dem :-)

for det er noget der høre til drenge, og de skal ikke væk, for så bliver drenge for meget mere piget og det skal de helst ikke :-)

Felicia.

498

Hejsa,

Jeg er enig ned personen før mig - hårene på benene skal klart ikke cæk, for ellers bliver drenge for pigede (:
Mine veninder synes ikke om det, but det deres mening.
Meeen, hårene under armene skal væk, ellers lugter det dér, og det er i det hele taget klamt xD
Nogle råd fra mig, men selvfølgelig skal du gøre præcis hvad du har lyst til.
Good luck :-D

De kærligste hilsener Yours

445

som du selv skriver så synes du det er maskulint at have hår på benene, så hvordan ville du så have det hvis du fik dem barberet af. selvom en pige synes at hår på benene er "klamme" eller what ever, så vil de HELT sikkert hellere have at du føler dig maskulin og tilpas...

min personlige holdning er at hår på benene er maskuline og synes (som skrevet ovenover) at drenge der barberer dem af er nogle tøser.. men valget er dit, det skal være hvad du selv synes og føler dig mest tilpas med.

held og lykke fra Pigen PP :)

503

 hej jeg er en pige på 15 år,

og jeg sys du kan barbere dine ben om vinteren(da der ik er nogle der for dine ben at se, fordi du ik går med shorts;) ) og så om sommeren har du stadig hår på benene, men ik SÅ mange:-) 

håber mit svar hjalp dig!:)

512

Det er okay, men det skal ikke være ALT for meget :)

492

 Hej, jeg har nøjagtigt det samme problem! :)
Jeg har overvejet at prøve at klippe dem af, med sådan en frisørerne bruger når de fortynder hår., Så tror jeg mange af dem går væk, men heller ikke for mange! (;

503

 LAD VÆRE MED AT BARBERE DINE BEN!!!

tro mig! hvis du barberer dine ben EN gang gror der ikke normale hår ud igen ... de kommer til at være meget ligesom skægstuppe dvs de kommer til at sidde lidt tætter og bliver dobbelt så stive.

det bliver forværet for hver gang du gør det, og ALLE piger det barberer ben eller har gjort og ladet det gro bare en lille smugle ud, ved det.

du forværer kun problemet og desuden ideen med kun at gøre det om vinteren er en af de mindst geniale ideer jeg længe har hørt eftersom alt er groet helt ud igen når det bliver sommer... det er muligt det har taget dig flere år at få så mange hår som du har men hvis du fjerner det kom det igen på ingen tid. jeg er ikke en pige men har en kæreste der ikke har lært at holde mund. af samme grund kan jeg med det samme fortælle dig at hvis du har hår mellem dine øjenbryn, skal du plukke dem og ikke barberer eller klippe dem, ellers får du også skægstuppe mellem øjnene.

en meget stor ADVARSEL fra mig af:)

537

 Det gør nu altså ikke noget at have mange hår på benene. Under alle omstændigheder er det en del af dig, og hvis der er piger, der ikke vil have dig på grund af det, så er de heller ikke det værd. Jeg tvivler nu på, at der er nogen, der synes at det har en betydning :) Det er helt i orden!

Kærlige hilsner!

506

Tak for alle jeres svar :), Sætter pris på det :D 

452

Jeg var engang noget kørende med en, der havde sygt mange hår på benet... Jeg kan ikke sige andet, end at mit hjerte pumpede meget hurtigt, da han viste mig benene. Chefen kaldte ham meymum eller noget i det stil - det betyder abe. Han var lidt mørk i huden, og havde kulsorte hår på benene og mega mange også. Det er maskulint og hot.. Og noget som jeg "tænder" på...

493

Du skal IKKE FEJRNE dem, har en bror på 18 nu, og han har altid haft mange hår på benene og han fik endda skæg tidligere end hans ven.. Det er normalt at have mange hår på benene som mand/dreng andre får bare flere end andre.

290

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program