Forelsket i veninde

forumspørgsmål

Forelsket i veninde

forumspørgsmål af
Pige
13 år
Oprettet 7 måneder 3 uger siden

Jeg er en pige på 13 år og jeg er blevet forelsket i min veninde. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre ved det for er ikke sikker på om hun også har følelser for mig. Vi har før “kildet” hinanden for sjov hvor hun “kom til” at skubbe min trøje op og andre ting som det. Vi kan også komme til at flirte lidt men jeg ved ikke om det bare er ment for sjov. Hun er ikke så åben omkring sin seksualitet men tror hun er biseksuel ligesom mig for hun har haft noget med en dreng før. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre for vil virkelig gerne være mere end venner med hende men ved ikke hvordan jeg skal spørge om hun har følelser for mig. Det ville være akavet bare at spørge lige ud hvis hun er 100% til drenge ):

Kommentarer

Jeg forstår dig virkelig godt, har selv oplevet det samme. Jeg er 14 og havde også fornemmelser for en veninde, men turde heller ikke spørge hende for ligesom dig var jeg bange for hun var 100 % til drenge. Jeg gik så en "omvej" en aften vi skulle sove samen og lå og snakkede. Jeg opdigtede en film jeg havde set om en pige der var blevet vild med en veninde og de var så blevet intime og hvad hun så syntes om det. Hun sagde det ku hun godt forstå og så endte det med vi kom til at snakke rigtigt om det og det viste sig så at hun også havde fornemmelser. Vi fik snakket meget om det men spændingen ved det tror jeg gjorde vi blev lidt udmattede og så faldt vi i søvn. Om morgnen snakkede vi så om det igen og det endte med vi tog mod til os og blev forenede. Vi blev begge to tilfredsstillet. Det var første gang for os begge to. Så prøv måske af omveje at få snakket med din veninde om det. så kan du måske fornemme om hun har det ligesom dig.
Knus fra Michelle

20

Ja lidt som Michelle siger så prøv at spørge indirekte ind til det i starten - for eksempel bare spørg ind til hvad hun synes om forskellige seksualiteter og på den måde få startet en snak der kan føre til at i selv for snakket om jeres følelser :)

16

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program