Forelsket i en pædofil

forumspørgsmål

Forelsket i en pædofil

forumspørgsmål af
lily
12 år
Oprettet 1 år 1 uge siden

Hej, jeg er en pige på 12 som er meget fremme i udviklingen. her i januar skrev en fyr på 21 til mig at han synes jeg er vildt lækker, og spurgte hvor gammel jeg er. jeg synes han var flot og sagde derfor til ham at jeg er 17. (jeg ved godt det var dumt, dont judge me.) vi skrev sammen i nogle uger og aftalte at mødes, vi tog hjem til ham og vi snavede i mindst 2 timer, og han suttede og gav mig hickeys på mine bryster. mine forældre fandt ud af det, skrev til ham at jeg er 12 og blokerede ham på min telefon. et par uger efter kontaktede han mig på et nyt socialt medie og spurgte om jeg stadig ville ham, jeg sagde ja, fordi jeg stadigvæk er smask forelsket i ham. det er selvfølgelig klamt at han stadig ville ses med mig og lave seksuelle ting nu hvor han ved jeg er 12, men jeg har ikke lyst til at slutte det fordi jeg elsker ham så højt, og jeg har aldrig følt mig så speciel og elsket før jeg mødte ham. hvad fuck skal jeg gøre.

Kommentarer

OOOHHH GIRL! han kan blive andmeldt

17

hej du brute(staves) måske over veje ikke at se ham igen
han virker som om han måske kunne finde på at udnytte dig
ps. er ordblind hved ikke om der er stavet rigtigt

22

Det er synd for dig at du er blevet forelsket i ham, men det er jo præcis det han håbede så han kan udnytte dig. Det er helt fucked at han tager kontakt igen. Da han troede du var ældre er der måske en lille undskyldning, men nu er det pisse creepy og du skal helt klart ikke se ham.

13

Det er ikke kun det med at manden er for gammel, men at du også er for ung. Fokuser på dig selv, din personlighed, dine venner, familie og din skole. Du er 12 år gammel. Lad din hjerne og krop vokse, og lad vær med at tænke så meget på sex og kærester. Hvis du vil have en kæreste, tænker du så, at i vil blive kærester indtil i bliver gift, og så derfra være gift indtil i dør? Sikkert ikke, fordi du tænker sikkert bare på en kort kæresteforhold, hvor i har sex, kysser og sådan nogle ting. Jeg tror også, at dine venner og familie påvirker dig. Jeg kan forstille mig, at hvis ens venner omkring sig også har kærester på sådan en ung alder som 12 år, så vil man også selv, som ung, også få en kæreste, fordi at det er "normalt" og "typisk". Du er al for ung til at komme ind i et forhold, og jeg er sikker på, at du har meget at forbedre ved din egen personlighed og opførsel først, før at du kommer ind i et forhold.

Jeg er meget ked af, at du er blevet forelsket i en mand på 21 år. Jeg tror at mange ting har påvirket dig, især dine venner, og andre unge omkring dig. Vil du ikke synes at det er forkert, at en voksen mand på 21 år vil være kærester med en 12 årig barn? Spørg dig selv engang; "hvor ligger mine moraler henne?", "ville det være okay for en voksent menneske, at være kærester, kysse og have sex med et barn?". Det er fuldstændigt forkert, selv hvis du er 15 år, som er den alder, hvor man lovligt kan komme ind i et forhold og have sex. Det er fuldstændigt forkert, selv hvis han er 17, både for ham selv, men også for dig selv. Du er et barn på 12, der ingen gang har sikret sit eget liv foran dig, der ingen gang har færdiggjort folkeskolen endnu, der ingen gang har ventet til, at de er blevet voksent. Hvor fremme i udviklingen er du nu? Ikke lad statens love definere dine moraler; byg dine egne moraler ved at sidde ned hver dag, og tænke dybt over dem.

Det er lige meget hvor "fremme i udviklingen" du selv mener at du er. Dette er meget subjektivt, og da du er 12 år, har du ingen gang en færdigudviklet hjerne. Som jeg nævnte, fokuser på dig selv, dine venner og familie. Pas din skole, og lad din personlighed blive bedre og bedre med årene. Lad vær med at tænke på sex hele tiden, på kærester hele tiden og på alkohol hele tiden. Disse ting er bare lyster, som ikke gavner noget som helst på den lange bane. Hvis du vil have en kæreste, skal det være på et tidspunkt, hvor videnskaben siger, at din hjerne er veludviklet til en stor grad, og på et tidspunkt, hvor du moralsk og filosofisk set også synes, at det er rigtigt, og på et tidspunkt, hvor du er klar til en langsigtet forhold, og ikke et kortsigtet forhold, hvor du kun tænker på sex, lyster, store muskler, store kønsdele og så videre.

Drop den 21. årige mand, og forbedr dig selv på dine moraler og handlinger.

18

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program