Normalt at sove nøgen?

forumspørgsmål

Normalt at sove nøgen?

gruppechatten
forumspørgsmål af
Nick
13 år
Oprettet 1 år 1 måned siden

Hej alle
Jeg er en dreng på 13 år, og jeg er begyndt at sove nøgen. Synes det er rigtig godt, men ved ikke, om det er normalt. Er også lidt nervøs for, at mine forældre skal opdage det. Nogle råd?

Kommentarer

hmmm... ja du kan jo altid Tage noget Tøj på!!!!!!!!!!

19

Hej Det er selvfølgelig helt normalt og du kan selv selvfølgelig vælge om du har tid til at tage tøj på og finde ud af det måske tage nogle shorts på så at dine forældre ikke se det og at det føles som om du stadig nøgen det har jeg selv gjord

17

Jeg kan selv godt lide at sove nøgen (er 14) men gør det ikke derhjemme for mit værelse kan ikke låses. og nogen gange kommer mine forældre ind og ser til mig og hvis jeg nu sover og ligger udenfor dynen gider jeg ikke risikere at min far ser min fisse. Men jeg har nogen gange en soveaftale med en veninde og hendes dør kan låses så der sover vi nøgne. Jeg tror det er ret normalt og hvis du kan låse din dør, så bare go for it!

16

Hejsa
Det er totalt normalt at sove nøgen, så jeg synes bare du skal blive ved med det. Jeg sover også selv nøgen. Der er absolut intet galt i det, og det er jeg sikker på at dine forældre også ved. Måske kender de endda selv til at det kan være rart at sove nøgen.
Jeg synes ikke du behøver at fortælle dem det, eller noget lignende. I kan tage samtalen hvis den opstår.

18

Hejsa Anonymtøs
Tak for dit gode svar. Hvornår og hvorfor begyndte du at sove nøgen? Ved dine forældre eller andre godt, at du gør det? Og ved du om nogle af dine veninder også gør det?
Kh. Nick

15

Hej Nick
Jeg er faktisk lidt i tvivl om hvornår jeg begyndte at sove nøgen. Det skete lidt efter lidt og nu er det omkring 90% af tiden jeg gør det (De 10% af tiden fryser jeg lol). Jeg gør det fordi jeg finder tøjet generende og træls, tror jeg. Det andet er mere frit på en måde. Min mor og søster ved det i hvert fald godt. Jeg har også flere gange snakket med venner om det, hvor nogle af dem også gør det samme.
Jeg er glad for at jeg kan hjælpe dig!
kh

22

Jeg er 14 og sover også nøgen, i alt fald hvis det ikke er for koldt. Det er en dejlig behagelig følelse. Mine forældre ved det ikke og jeg har sådan set ikke tænkt mig at fortælle dem det. Tror såmænd det er meget normalt.

17

Hej Nick
Jeg synes bare, at du skal kaste dig ud i det. Jeg er selv 14 år, og har været nøgensover i ca. 1 år. Jeg sover helt klare bedre, når jeg er helt bar, end når jeg har tøj, og så er det bare en utrolig dejlig fri fornemmelse at ligge helt splitterravende nøgen under dynen. Jeg ved godt, at det kan være lidt svært at få gjort og føles lidt pinligt, men en dag tog jeg mod til mig og sagde til min mor, at jeg altså var begyndt at sove helt nøgen, så hun måtte godt lige banke på, hvis hun skulle ind på mit værelse om morgenen. Hun blev måske lidt overrasket, men var heldigvis OK med det, og det er rart at kunne være afslappet med det og ikke føle, at man gør noget "forkert". Jeg har snakkede med nogle af mine venner om det, og nogle af dem kan også godt lide at sove nøgne, så jeg tror slet ikke, at det er unormalt - heller ikke når man er teenager.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program