Første gang med tøj på?

forumspørgsmål

Første gang med tøj på?

forumspørgsmål af
Karla
15 år
Oprettet 2 måneder 3 uger siden

I vil nok sige det er et fjollet spørgsmål. Men jeg skal nok snart have min første gang og det jeg nok er mest nervøs ved er nok at skulle vise mig nøgen. Derfor vil jeg spørge om det måske var muligt at have noget tøj på den første gang så man evt. kunne føle sig mere sikker? Eller er det no go?

Kommentarer

Du kan sagtens have tøj på. Jeg havde det selv første gang fordi jeg også var genert. Jeg havde forklaret drengen om det og det var helt okay med ham, han foretrak dog at være nøgen. Jeg gik så på toilet og skiftede. Jeg havde sokker på og en lang sove tshirt der gik ned under knæene og så ikke noget indenunder men jeg følte mig jo helt påklædt. Vi lå så og kyssede og kælede og da jeg så skulle modtage mit samleje løftede jeg bare lidt op i tshirten. Det gjorde ikke ondt men det varede jo ikke så længe og jeg mærkede heller ikke rigtig noget. Men jeg fik mig så gjort færdig bagefter med lidt hjælp fra drengen. Jeg havde tøj på de første fire-fem gange vi var sammen, så smed jeg sokkerne og senere tshirten. Men det var dejligt trygt at komme i gang med sin sexualitet med tøj på og nu har jeg ingen problemer med at være nøgen. Så du kan sagtens have tøj på tænker jeg.

Hvis det ikke behøver være samleje kan du sagtens beholde tøjet på. Du skal bare lige forklare din kæreste eller drengen at du gerne vil beholde tøjet på. Så skal du bare have et par løse bukser på, leggings eller træningsbukser eller noget. Og så kan du få finger nede i bukserne, det kan sagtens la sig gøre, jeg har fået det mange gange. Og du kan sagtens komme selv om du har bukser på.

Hejsa Karla
Du kunne også vende den om. I kunne stille og roligt begynde at have mindre tøj på når i er sammen. Så i snart kan være nøgne sammen helt uden at der er sex indblandet. Så i ikke også skal se hinanden nøgne første gang, når i skal have sex første gang.

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program