Er jeg biseksuel?

forumspørgsmål

Er jeg biseksuel?

forumspørgsmål af
bette my
Oprettet 12 år 12 måneder siden

Hej håber der er nogen der vil svare :P

Jeg er en pige på 15år, jeg ved at jeg er til drenge, men jeg har en idé om at jeg også er til piger..:$ Jeg har prøvet at snave med min bedste veninde, og jeg syntes det føldetes som noget ganske naturligt.. Jeg har en ven og han er biseksuel, men det ser ikke sådan ud, men lidt, kun fordi han er lidt meget femenin :) Jeg kan ikke få et forhold til at fungerer med en dreng, så det er også lidt derfor. Jeg er en drengepige, jeg går for det meste i drenge tøj o.s.v.

 

Vil i vide mere så bare spør.. :P

Knus bette my :P

Kommentarer

Hej

Hvis du har føelser, når du er sammen med måde piger og drenge, så kan det godt være du er  biseksuel.. men det må tiden vise. Det kan godt være at du ikke kan få et forhold op og køre med en dreng, men af den grund behøver man altså ikke at være biseksuel. du skal tænke på om du for følelserne når du er sammen med den du nu er sammen med. og der er altså ikke noget galt med at være biseksuel det skal du bare vide. håber du kan bruge svaret

Kram Felicia.

422

 Tak, det kan jeg :)

449

 Hey

Hejsa jeg hedder Sarah, og er biseksuel. Jeg har aldrig haft den tanke om jeg mon er biseksuel, det var bare noget jeg kom frem til. Jeg ved at alle mennesker på et tidspunkt i deres liv, oplever at komme i en situration hvor de tænker over hvilken seksualitet de mon har. Jeg tror på at alle mennesker på et tidspunkt i deres liv, kan have et forhold til en fra deres eget køn, det handler bare om at møde den rette. 

Jeg kan kun sige at det der føles rigtigt for dig lige nu, er det du er. Det kan godt være det ændre sig, og at du ikke er det samme om to eller tre år. Men det kan du jo ikke vente på at finde ud af. Hvis det er sådan du har det nu, er det nok det du er. 

Held og lykke frem over.

Knus fra mig. 

422

 Tak det er dejligt at hører det fra en der ved hvad det handler om :)

419

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program