Det gør SÅ ondt.. :(

forumspørgsmål

Det gør SÅ ondt.. :(

forumspørgsmål af
Humlebien
Oprettet 11 år 12 måneder siden

 Hej, jeg er en pige på snart 15. Jeg har en kæreste og har også haft tidligere kærester. men sagen er den at hver gang jeg har sex med mine kæreste gør det så ondt at jeg ikke kan gøre det, lige så snart de trænger op i mig skriger jeg næsten og beder dem trække sig ud. Jeg vil super gerne have sex med dem men jeg kan ikke holde den smerte ud. Jeg er ikke jomfru længere, en af mine tidligere kærester havde sex med mig i 10 minutter længere ku jeg ikke holde smerten ud. Er det fordi min krop ikke er udviklet nok?.

- Skal lige siges at jeg har fået menses for 2 år siden.

Kommentarer

Hej Anonym.

Først skal det lige siges at der er rigtig mange muligheder for et svar og hvis ingen af mine svar hjælper dig så vil jeg anbefale dig at opsøge din læge da han/hun har en bedre mulighed for at give dig et præcist svar. :)

Ud fra hvad du skriver vil jeg tro at det er fordi du er lidt stram, og det kan skyldes flere årsager.
Det er meget forskelligt fra person til person hvor hurtigt man bliver udviklet, og det kan sagtens være din skede ikke er helt udviklet endnu. Det er ikke noget du skal bekymre dig om da det nok skal komme hen af vejen hvis det er tilfældet.

Det kan dog også være hvis du er nervøs når du skal have sex, rigtig mange piger er nervøs når de skal have sex og hvis de har oplevet noget de første par gange (fx at være for stram i starten), så kan de meget let spænde op og det vil så gøre at man bliver strammere end normalt. Her er det vigtigt du nyder det i fulde drag og prøver at slappe af og lade være med at spekulere over hvordan det skal gå.

Nu ved jeg ikke hvor våd du har været de gange du har haft sex, men det er meget vigtigt at være våd da det ellers kan gøre rigtig ondt når drengen trænger op i dig, en god ting jeg kan anbefale dig selvom du er våd er at bruge masser af spyt, glidecream eller lignende ting da det meget vel kan få drengen til at glide nemmere og derved mindske dit ubehag.

Du kan eventuelt onanere lidt og begynde at stikke nogle fingre op i skeden og stille og roligt strække den lidt, da det også kan være med til at udvide den.

Det er de råd jeg vil give dig lige nu, da det højst sandsynligt er det som er "galt", hvis du stadig føler dig usikker må du meget gerne skrive igen, og ellers vil jeg som sagt råde dig til at kontakte din læge.

Håber du finder ud af det.

Venlig hilsen Daniel

400

 Mange tak for dit gode svar!
vil helt sikkert prøve lidt af, og det med at jeg stram kan måske også skyldes at jeg ikke rigtig har onaneret. Men jeg vil tage dit svar til mig, og jeg skal nok skrive igen hvis det er. :)
Men ja et af mine problemer er at jeg har svært ved at slappe af, jeg blir' meget anspændt, så nogle gode råd til hvordan jeg måske kunne slappe af? :)

MVH Stefanie

396

Hej Stefanie.

Ja ud fra hvad du skriver her så er jeg 99% sikker på at "problemet" er at du er lidt stram.

Jeg kan kun anbefale dig at begynde at onanere engang imellem hvis du har lyst til det, det at onanere kan lære os mennesker rigtig meget om os selv og det er den bedste start på et godt sex liv hvis du spørger mig. :)

Du spørger efter nogle råd til at slappe af, men det er meget svært at sige hvad der kan være godt da det er forskelligt fra person til person. Men at onanere kan være en hjælp da du så måske bliver mere vandt til at blive rørt ved på seksuelle steder. Noget andet som jeg klart vil anbefale dig er at snakke med din kæreste om det her, forklare ham at du er lidt anspændt når i skal have sex sammen, på den måde tror jeg at i kan finde en god løsning på det sammen. :)
Men ellers så er det vigtig at i måske har lidt ekstra forspil til det hele, det kan også gøre at du ikke spænder så meget.

Men helt klart mit bedste råd er at dig og din kæreste finder ud af noget sammen, sammen kan man tit løse mange problemer. :)

Håber at det hele kommer til at gå godt og du finder en løsning.

Venlig hilsen Daniel

Ps. God påske

384

 Måske er du bare for stram? Selvom du ikke er jomfru længere kan du stadig være stram. Det virke lidt underligt at du har haft sex et par gange men det stadig gør sindsygt ondt. Det kan være et tilfælde :) En anden grund kan være at drengens pik er en stor en... Du kan prøve at udvide dig selv ved at give dig selv finger :)

380

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program