Barberer sig dernede

forumspørgsmål

Barberer sig dernede

forumspørgsmål af
Katrine
16 år
Oprettet 4 år 10 måneder siden

Hvad kan fyre bedst lide? At man barbere sig dernede eller ej? Og er det ulækkert at slikke fisse hvis der er hår? 

Kommentarer

Det er forskelligt hvad de foretrækker, men hvis du du vil være på den sikre side, så barber.

236

Jeg fortrækker en barberet fisse, så hvis du ikke har noget imod at barbere dig så gør det. Har ikke mødt nogen på min alder, som fortrækker hår dernede 

195

Jeg er en pige på 15. Første gang jeg blev slikket af min kæreste var jeg ikke barberet. Da vi var færdige sankkede vi det igennem. Vi var enige om at det var godt men at det godt ku ha været bedre. Min kæreste fik hår i munden og havde lidt svært ved at finde klit, kønslæber og hul når der var hår og jeg selv tænkte at jeg måske ku være mere følsom dernede. Så bestemte jeg mig for og barbere mig. Det er self mega besværligt at holde sig hårfri men det er bedre for min kæreste at slikke når der ikke er hår og jeg syns selv jeg er mere følsom når jeg er bar dernede. Mig og min kæreste bruger rigtig lang tid på at få mig slikket godt igennem når vi er sammen,men for dem der ikke har så meget oral er det nok spørgsmålet om det er umagen værd at bruge så meget tid på hårfjerning. Men har man meget oral vil jeg nok anbefale det. Jeg kender ingen drenge der foretrækker en pige med hår. Håber du kan bruge mit svar.

175

Det er et valg du selv skal tage, hvis fyren du har det med virkelig kan lide dig vil han være ligeglad. og det med om man kan lide at slikke, det er forskelligt fra fyr til fyr. Håber du kunne bruge mit svar til noget og husk nu at være sikre.

168

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program