Vedr. Engelsk eksamen

forumspørgsmål

Vedr. Engelsk eksamen

forumspørgsmål af
Emma
16 år
Oprettet 5 år 10 måneder siden

Hej:) jeg jeg skal op til engelsk eksamen imorgen, og er ekstrem nervøs. Jeg er egentlig mega dårlig til engelsk:/ har i gode råd til at formindske nervøsiteten ?

Kommentarer

Jeg ved ikke om det kan mindste nervøsiteten, men det er et godt råd om eksamen, hvis man har svært ved sproget: Snak langsomt derinde. Når du taler langsomt er der mindre chance for, at du laver fejl, som du egentlig godt kan undgå hvis du når at tænke sætningen igennem. Derudover kommer du heller ikke til at fyre hele dit 10-minutters oplæg af på 5 minutter, og så er der mindre tid, hvor lærer og censor kan stille spørgsmål. Det plejer at hjælpe for mig!

Nå, men nu til nervøsiteten. Når jeg er vildt nervøs for noget, hjælper det er snakke med nogle. Ikke om at man er nervøs, men om noget andet, så man ligesom "glemmer" at være nervøs. Gerne aftenen før og lige op til eksamen, når man alligevel er færdig med at gøre sig klar til prøven. Måske kan det hjælpe dig lidt? Ellers så tænkt på, at den eksamen er en virkelig kort del af dit liv, og den er overstået lige om lidt! Så skal du ikke tænke på den mere, du skal bare leve med et tal - og hey, det er bare et tal! Det hele går nok:)

294

Kamillete hjælper mig :)

Tænkt på hvad du gerne vil bagefter? behøver du at få en særlig god karakter for at dit gennemsnit er højt nok?

247

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program