Træt af det pis

forumspørgsmål

Træt af det pis

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 10 år 11 måneder siden

Religion får skylden for alting, og det er jeg ved at være godt træt af. Hvorfor er det at folk ikke kan se forskel på religion og kultur?????? Det handler ikke bare om hvilken gud man tror på men også hvor i verden man er vokset op. Muslimer er ikke ens over hele verden, og de er kristne heller ikke.

Muslimer fra Tyrkiet, Somalia og Indonesien har tre vildt forskellige kulturbaggrunde og lever derfor deres liv meget forskelligt selv om de alle er muslimer.

På samme måde kan tre mennesker fra Rusland, Brasilien og Norge, der alle er kristne leve, tænke og handle på tre meget forskellige måder på grund af deres kultur. Jeg er så træt af at høre at religion er ondt og det er religion der er skyld i alt muligt lort. Det handler da mere om kultur, magt og alt muligt andet pis.

De religioner jeg kender handler alle om kærlighed og at passe på hinanden. Men så går det bare galt når forskellige kulturer og mennesker med syg lyst til magt tolker dem til deres egen fordel, sådan at det bliver alle os mod alle jer.

Er træt af det pis

Kommentarer

Hvor er det godt skrevet. Helt enig. Det går galt når magtsyge mennesker prøver at putte religion ned over os alle som en frygt og en måde vi skal blive uvenner. Hvordan får vi mere fred og kærlighed i verden, eller bare her i DK?

1094

Jeg kan så meget følge dig, jeg er selv katolik, men min far er vokset op i Saudi Arabien, og nogle af hans bedste venner var meget trornde muslimer. Man ved kun hvad man har fået fortalt da man var lille og hvis alt man fik fortalt var "Vi har ret, alle andre tar fejl" så er det ikke underlig, hvis man starter divs krige..

1099

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program