Røv slikker

forumspørgsmål

Røv slikker

forumspørgsmål af
Watchers∞
14 år
Oprettet 1 år 11 måneder siden

hej, jeg har denne her problem med at jeg var den populærste i min klasse. Men så var jeg blevet røv slikket af en ven i klassen og nu er jeg ikke engang tæt på at være populær: med røv slik menner jeg bare at han fedter for mig og det er den mindst populærste dreng i klassen. Jeg savner det med at være populære i klassen. Er der nogen der kan hjælp mig med nogen tips de har eller noget for at blive populær?

Kommentarer

Jeg kan godt forstå at du synes det er surt ikke at være så populær længere. Jeg forstår godt, at det er en fed følelse at være populær. Alligevel vil jeg råde dig til ikke at bruge din energi på, hvordan du kan blive populær. Dem der jagter at være populære er ofte meget usympatiske mennesker, som bliver populære på bekostning af andre, som de så holder udenfor eller nedgør. Problemet ved populartitet er, at alle ikke kan være populære. Når nogen er populær er der som regel nogle andre der bliver skubbet ud i kulden!

I stedet for synes jeg, du skal vælge de personer du har det godt med i klassen og hænge ud med dem og være venner med dem - uanset om de er populære eller ej. Vær dig selv og vær sammen med de mennesker du godt kan lide. Og så må du tage det med populariteten som det kommer.

105

Hvorfor bliver du ved med at skrive herind. Så har du en bøjet penis, så er du omskåret, og så er du en røvslikker.

110

Benjamin alle har ikke det fedeste liv. Men jeg lever med det jeg har. og gabriel jeg er virklig glad for at du svar mig men jeg fornuleret mig fakert ved kommentaren. Jeg mente det med personen der fedted for mig. for det at han fedter for mig i mange problemmer. Og jeg prøver at undgå problemmer. Så om jeg ikke kunne få personen til at være min ven, men til ikke at fedte for mig. For jeg kan godt se det at han fedter og ja. Jeg kan ikke lige når folk fedter for andre. Og især når de gør det til mig.

88

benjamin, jeg skriver om at en anden røvslikker mig. Den anden ting er at jeg besvar mange af de andre’s spørgsmål og prøver og hjælp dem. Så hvorfor sku jeg ikke selv for besvaret min spørgsmål og en ting til ikke være så negativ. Det bedst vis du lever livet fuldt ud. Med det mest glæde som du kan få og give. Håber ikke jeg gjord dig fortræd på nogen måder. 

111

Du har ikke trådt på mig, men jeg synes du skal snakke med dine forældre, istedet for.

88

Hej igen. Så du mangler stadig hjælp til, hvordan du kan undgå at denne person fedter for dig - fordi det er med til at gøre dig upopulær? Jeg ville prøve at afvise ham på en pæn måde. Nu ved jeg jo ikke hvad han gør, men lad os sige at han vil gøre dig en masse tjenester fx hente ting til dig. Så kunne du sige "det er pænt af dig at hente tingen til mig, men det kan jeg sagtens selv gøre, og det får mig til at føle mig utilpas, når du render og gør så mange ting for mig, for vi er jo ikke tætte venner." Eller hvis han altid giver dig ret i det du siger så kan du fx sige "er du virkelig enig med mig, eller giver du mig bare altid ret? Du behøver ikke være enig i alt jeg siger - du skal jo helst have din egen mening" eller hvad du nu kan finde på. Pointen er, at du skal prøve at gøre det på en ordentlig måde, hvor du fortæller ham at han gør "for meget" for at please dig og at han ikke behøver det :-)

114

Gabrieltusind tak for dit svar. Jeg prøver at gør som du siger og håber at han ikke bliver fortæd på nogen måde. og det ikke længer for at være populære. Men kan ikke altid vind. Så det ikke længer som meget det men mere som du sagde at jeg følger mig utilpasset. Men som jeg skrev på starten så tusind tak for dit svar

102

Håber du har fået hjælp så du kan komme videre

107

Håber du har fået hjælp så du kan komme videre

103

Selv tak Watchersoo :-)

103

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program