Gud lever og elsker dig.

forumspørgsmål

Gud lever og elsker dig.

forumspørgsmål af
Anonym
18 år
Oprettet 6 år 8 måneder siden

Hej derude!
Jeg vil bare sige til hvem denne besked nu tilhøre at Gud er i live, og han elsker dig som du er. Når Gud ser på dig, bliver han stolt over hvad han har skabt og hvad du er blevet til.
Og hvis nogen læser det her, og måske har Gud talt til dig igennem dette simple opslag, men du tør ikke møde Gud fordi du er en synder. Så vil jeg bare sige at vi alle er syndere, selv dem som man skulle tro var perfekte! Men måden vi håndtere vores synd er det som afgøre om vi burde ture at stå foran Gud. Hvis du synder men tænker at "ja ja, der er ingen konsekvens af hvad jeg gør" det kan du tænker af flere årsager, og kan variere alt efter hvad din overbevisning er.
Jesus har taget al din fremtidige, fortidige og nutidige synd. Ja, Jesus har taget al synd, men det betyder ikke at du kan tage det forgivet! han har taget al din synd pga han elsker dig og mig og alle mennesker, men hvis ikke du respektere det så vil du ikke blive lukket ind til Guds fest. nu vil man måske tænke "hvis Jesus så har taget al min synd, hvorfor mon jeg så ikke bliver lukket ind?". Så er svaret simpelt. sæt dig i Guds sted. Hvad nu hvis du holdte en stor fest, og inviteret en masse mennesker, men en person blev ved med at udfordre dig, og hver gang du gjorde noget sødt for den person, så ville personen ikke anerkende dig, eller sige tak men tværtimod syndede igen. ville du så lukke ham ind til festen? nej det tror jeg ikke du ville.
Men frygt ej! i følge mig, så kan du blive inviteret ind til festen igen ved at sige denne korte sætning!!! "Jesus Kristus Forbarm dig over mig, jeg tror på dig, tilgiv mig for min synd". og BUM så er du inviteret til den største fest af dem alle!
Gud elsker dig, og vil gerne det bedste for dig, så hvad er der så slemt ved det? han vil bare at du skal have det godt.

Kommentarer

Teksten er lidt sjov, når man tænker over, at Gud er os selv i bred forstand.
Hvis man ikke tror på Gud, tror man ikke på sig selv (i bred forstand).

"Hej derude!
Jeg vil bare sige til hvem denne besked nu tilhøre at du er i live, og du elsker dig som du er. Når du ser på dig, bliver du stolt over hvad du har skabt og hvad du er blevet til.
Og hvis nogen læser det her, og måske har du talt til dig igennem dette simple opslag, men du tør ikke møde dig fordi du er en synder. Så vil jeg bare sige at vi alle er syndere, selv dem som man skulle tro var perfekte! Men måden vi håndtere vores synd er det som afgøre om vi burde ture at stå foran os selv. Hvis du synder men tænker at "ja ja, der er ingen konsekvens af hvad jeg gør" det kan du tænker af flere årsager, og kan variere alt efter hvad din overbevisning er.
Jesus har taget al din fremtidige, fortidige og nutidige synd. Ja, Jesus har taget al synd, men det betyder ikke at du kan tage det forgivet! han har taget al din synd pga han elsker dig og mig og alle mennesker, men hvis ikke du respektere det så vil du ikke blive lukket ind til din fest. nu vil man måske tænke "hvis Jesus så har taget al min synd, hvorfor mon jeg så ikke bliver lukket ind?". Så er svaret simpelt. sæt dig i dit sted. Hvad nu hvis du holdte en stor fest, og inviteret en masse mennesker, men en person blev ved med at udfordre dig, og hver gang du gjorde noget sødt for den person, så ville personen ikke anerkende dig, eller sige tak men tværtimod syndede igen. ville du så lukke ham ind til festen? nej det tror jeg ikke du ville.
Men frygt ej! i følge mig, så kan du blive inviteret ind til festen igen ved at sige denne korte sætning!!! "Jesus Kristus Forbarm dig over mig, jeg tror på dig, tilgiv mig for min synd". og BUM så er du inviteret til den største fest af dem alle!
Du elsker dig, og vil gerne det bedste for dig, så hvad er der så slemt ved det? du vil bare at du skal have det godt."

Det giver ingen mening, hvorfor folk forbinder det med kirken eller noget ukendt, når betydningen i virkeligheden er meget almindelig.

664

Du kan ikke lave en ekvivokation mellem en persons selv og en gud. Folk der tror på gud tror på en ontologisk fundamental (anti-reduktionistisk ie. anti-naturalistisk) enhed med meget høj magt, det er kendetegnet for alle guder på tværs af religioner, både de monoteistiske og de polyteistiske, hvadenten de er idealister eller realister, monister eller dualister.

En almindelig person har ikke de samme konnotationer for en skeptiker, så den ekvivokation er dannet i en implicit vurdering af at en person har de egenskaber, som en teist ville tilskrive en gud. Det kan være en ontologisk fundamental sjæl eller lignende. Et andet centralt skel som din analyse overser, er at kreationismens perspektiv på skabelsen af mennesket involverer en eksternalisering. Ideen om at gud har skabt mennesket er hverken ekvivalent med eller en metafor for selv-aktualisering som i din version "Når du ser på dig, bliver du stolt over hvad du har skabt og hvad du er blevet til." De er faktisk ikke engang analoge.

Alligevel flirter din eksposition med en vigtig indsigt om psykologien bag teisme, at denne eksternalisering af egentligt idealiserede menneskelige egenskaber netop peger på at Gud må være en projektion af éns ideelle jeg, overlæjret på éns model af verdenen som en kompartmentaliseret rationalisering.

Hvis man derimod analyserer ræsonnementet bag teistisk tro, vil man i sidste ende stå tilbage med Jonastegnet, og det er alt man behøver at vide om teologi.

480

Ups! Jeg kan se at de sidste 3 linjer har jeg skrevet en fejl!
Jeg mener at "Gud elsker dig, og vil bare gerne det bedste for dig, så hvad er der så slemt ved det? Gud vil bare at du skal have det godt" :)

Og som svar på kommentaren over må du lige uddybe, for det er et langt opslag så når du skriver "det" ved jeg ikke hvad du mener ;)

660

Tror du man kan hoppe fra folkekirken nu?

313

Hoppe fra folkekirken? Du er ikke tvunget til at blive i folkekirken. Der er mange andre retninger hvis man fæler at det passer til dig. Folkekirken kan nemlig være rigtig god for mange, men kan virke mærkelig/stødende mm. hvis man ikke er til den slags. Selv er jeg fra en frikirke, men een gang i folkekirken i ny og næ er altid dejligt ;-)

Hvis du mener det som i at droppe helt ud af alt med kristendom at gøre, så er det dit eget valg, og ingen kan tvinge dig til at blive. Men hvorfor? du har en far i himmelen som elsker dig, og som blev menneske (Jesus) for at være sammen med dig. Men hvis du droppe ud, så er det ikke ensbetydigt med at Jesus forlader dig. Nej, Jesus vil altid være med dig, det eneste du skal gøre er at lukke op for ham :)

305

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program