Går i op i hvor stærke i er

forumspørgsmål

Går i op i hvor stærke i er

forumspørgsmål af
Lukas
12 år
Oprettet 3 år 1 måned siden

Måske er dumt spørgsmål men er der nogen som går meget op i hvor stærke i er. Synes i at i er meget stærke eller ikke stærke. I må godt skrive ind ligegyldigt om i er dreng eller pige 

Kommentarer

Jeg går lidt op i om heg er stærk og ser godt ud men vis men er stærk tys eller tynd så geler det om at få en kæreste som der kan lide en som man er.

75

Tak for dit svar 

70

Hej,

Jeg går ikke så meget op i hvor stærk jeg er, som sådan.

Personligt styrketræner jeg meget fordi, at jeg virkeligt godt kan lide det. Med styrketræning bliver man selvfølgelig nødt til at overveje muskelmasse, udholdenhed, styrke og diæt, ellers ville man hurtigt komme til skade. Men jeg er virkeligt ligeglad med, hvor stærk jeg er i forhold til andre, så længe at jeg er tilfreds med min krop, og jeg er sund.

Pointe: Hvor stærk du er i forhold til andre, er ligegyldigt, så længe du er tilfreds med din krop, eller ikke kan ændre din krop.

62

jeg ville ønske jeg var stærkere og træner også derhjemme  men jeg synes det er svært. Jeg samlinger mig meget med drengene i min klasse vil rigtig gerne være som dem. Jeg er selv en pige nogen siger jeg er stærkere end de fleste piger på min alder. Men det er bare ikke godt nok for mig. Jeg vil gerne være stærk og på lige side med drenge men det er svært. Jeg tør ikke rigtigt være i fitness fordi alle andre er så stærke. så derfor træner og løber jeg derhjemme

62

Hey der er mange piger i fitness alle er ikke lige stærke men i starter alle sammen et sted. Jeg er 17 og er ikke særlig stærk men jeg træner bare op ad.

69

nej ik rigtig

64

nej, jeg går ikke rigtig op i hvor stærk jeg er

61

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program