Folk ignorer mig

forumspørgsmål

Folk ignorer mig

forumspørgsmål af
Bi girl
15 år
Oprettet 3 år 3 måneder siden

Jeg har fået en kæreste Hun hedder Jasmin Jeg er selv en pige min veninde er begyndt at ignorere mig Jeg har altid været der for hende og nu ignorerer han mig ikke hele dagen Hun kigger underligt på mig andre folk også begynde med det jeg har ikke rigtig nogen tilbage Jeg glæder mig til jeg skal på Efterskole Er der nogen der har idéer hvorfor folk er begyndt at ignorere mig Jeg synes ikke det er sjovt min veninde vil kun spille Ludo med mig på Messenger Jeg ved ikke om det er fordi jeg lugter jeg har det varmt tit og jeg får meget tit panikanfald hjælp med veninde nogen har det svært Jeg får aldrig tak nogen der har ideer Jeg hader at sidde alene

Kommentarer

Teenægepiger er de mest ondskabsfulde mennesker. Har en veninde som også i 9. lige pludselig mistede sine veninder ved at de begyndte at egnorere hende og fik alle andre i klassen til også at egnorere hende. Hun fik det meget bedre af at komme på efterskole og hun har det godt i dag og har massere af venner. Du må finde støtte fra din kæreste. Du kan skrive til din veninde og spørge hende om, at mødes og snakke, hvor du kan spørge hende om hvad der foregår. 

Måske har du rent faktisk gjort noget der har såret hende og du kan undskylde (at egnorere folk er dog stadigvæk en dum måde at takle konflikt) hvis hendes grund er dum så som: " du lugter" eller " du er lesbisk" så er hun bare et sørgeligt menneske som ikke fortjener dig. 

168

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program