Er I nogen gange i tvivl om dem som står ved siden af jer griner af eller med jer?

forumspørgsmål

Er I nogen gange i tvivl om dem som står ved siden af jer griner af eller med jer?

forumspørgsmål af
Anonym
16 år
Oprettet 2 år 7 måneder siden

Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre jeg elsker mine venner men nogen gange bliver jeg i tvivl om de griner af mig eller med mig når jeg siger noget. og min tvivl om det har været lige siden de stoppet med at drille mig for fire år siden. men jeg føler bare at de stadig griner af mig hvis jeg siger noget sjovt, og det går mig endnu mere nervøs og i tvivl, men jeg vil gerne have et svar på hvordan man kan vide at det er tvivl og ikke angst jeg føler.

Kommentarer

Jeg kan godt forstå at du bliver usikker da du har været igennem mobning!

Det er for mig at se en usikkerhed på om de kunne finde på at grine af dig hvilket hvilket skaber fornemmelsen af at de griner af dig fordi du holder af dem og har behov for at blive accepteret! (jeg har prøvet din situation i skolen og det stadig et problem) tvivlen og derved de følelser er opstået i forbindelse med nogle relationer du har dannet i forbindelse med at du er blevet udsat for mobningen! Hvilket jeg syntes er synd for dig, fordi du har ikke haft samme forhold til at udvikle dig, i en sund retning som du fortjener! (Dengang jeg oplevede at de grinte af mig oplevede jeg at jeg i min bevidsthed dannede forståelsen af hvad egentligt grinte af)

Bare lige for at fjerne tvivlen: du kan høre hvad de griner af på deres toneleje, du kan også prøve forstå hvad der foregår i situationen og på den måde skabe den situationsfornemmelse du skal bruge for at forstå i hvilken sammenhæng der bliver grint netop fordi det at forstå hvad der foregår omkring dig i “virkeligheden” (du opfatter ofte en virkelighed der af påvirket af tanker, følelser og handlinger og derfor anderledes end hvad virkeligheden er.

Jeg mistænker at de ikke griner af dig, men at du har psykiske mén efter mobningen der (af hvad jeg kan se) har ødelagt den tillid du simpelthen er bedst tjent med!

Lad mig skrive det her til dig: Dine rigtige venner kan du have tillid til - de mobber dig ikke! Lad mig fortælle dig hvorfor: Fordi hverken usikkerhed eller andre problematikker i deres liv kommer før det at behandle dig med respekt!

Har du tænkt over hvordan dine valg af venner foregår? Nu vil jeg have dig til at reflektere over hvilke kvaliteter i dem der kan give dig troen på at du kan have tillid dem du vælger at kalde dine venner!

Håber du fik svar nok - hvis ikke: SKRIV EN KOMMENTAR TIL MIG! Jeg lover at uddybe alt det du har brug for og måske kan vi arbejde med dine problemer på et dybere plan nu hvor du har læst og forstået hvad jeg skriver..

332

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program