For tynd!!!

forumspørgsmål

For tynd!!!

forumspørgsmål af
Sophie
14 år
Oprettet 5 år 8 måneder siden

Hej piger (og måske drenge)
Jeg er en pige på 14 år og jeg bruger kun
70A i bh!!!!!!!! 70 FUCKING A!!! OG ER FUCKING 14!!! Altså det er nærmest umuligt at have så små bryster når man er 14!!! Og er er bar er det hele taget MEGAAA tynd!!! )); har prøvet alt for at tage på, men det er mega svært da jeg bliver megaaa mæt sygt hurtigt! Altså jeg kan knap nok æder et æble uden at kaste op af hvor mæt jeg er! Hvad Fuck gør jeg?!!?!

Kommentarer

Btw Sry for alle de stavefejl

238

Hvis du ikke kan prøve at tage på kan du begynde at træne. Ikke hård træning som drenge dyrker (nogle fordi de prøver at være seje) bare simpel trænning. Så kan du også spise frugt som slik.

Ved ikke om det vil hjælpe men du kan evt prøve det
og med træning mener jeg du kan gå en tur eller et eller andet simpelt nu når du har svært ved at tage på.

250

Få fat i en diætist, de kan hjælpe dig med at tage på :)

Og slap af med dine bryster det er normalt at nogle piger aldrig får større end det. Men måske er de bare ikke begyndt at vokse ordentligt endnu. Mine voksede først rigtigt da jeg var 15-16 år.

230

hej søde, du skal ikke bekymre dig meget over at være tynd og har små bryster, jeg har ogå været der der jeg var 14 år....
det er ikke noget du kan gør noget ved, men bare vent og se, når du bliver 15-16 år og over begynder du automatisk at tage på, for du er stadig væk i gang med at udvikle dig
kh
natali

260

Ja i har ret, må nok bare vente og se hvordan det bliver med tiden. Tak for hjælpen! <3

258

Altså jeg bruger 65C ca og er kun 16 så det jo meget store! Så det skal du ikke være ked af og vejer kun 55 kg så er da okay tynd så det ser ikke så godt ud!

266

Hov mente jeg var 15 om 1 uge

267

Jeg har faktisk slet ikke noget imod piger med små bryster, og synes det ser bedre ud til dem i teenagealderen. Hilsen dreng på 16 :)

288

Jeg vejer 46 og er 14 og er omrkimg 167 i højte og kan have min venstre arm rundt om min højre og kan have begge mine hænder rundt om et af mine lår... Det derfor det bekymre mig!

244

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program