Til jer der er begyndt at drikke.

forumspørgsmål

Til jer der er begyndt at drikke.

forumspørgsmål af
M
Oprettet 11 år 3 uger siden

 Hej Jer unge mennesker, der er begyndt at drikke alkohol... Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor meget I plejer at drikke af gangen, når I drikker til fester eller hyggeaftener? Altså, hvor mange genstande...

I må meget gerne fortælle jeres alder og køn, hvor meget, hvor ofte og hvad I drikker normalt.

I må selvfølgelig også fortælle, hvis I ikke drikker og hvorfor I så ikke gør det, men jeg er mest interesseret i at høre, hvor meget andre unge drikker.

Eller er der nogen, der har prøvet at drikke alene?

Fortæl gerne alle mulige historier og oplevelser I har haft med alkohol. :D

Mvh. M.

Kommentarer

 hvorfor vil du vide det??

1641

alså jeg drikker sammen med mine venner og venninder og hvor meget det ved jeg sku ik

1678

 Er bare nysgerrig... Vil sammenligne mit eget forbrug med andre unges. :)

Mvh. M

1682

 Jeg er næsten lige begyndt at drikke så øhh drikker ikke så meget men måske 5-6 genstende pr gang :b

1621

Okay, det her er et sent svar. Men jeg er en pige på 14, jeg er næsten til fest hver weekend, og man skal være 16 for at komme ind og sårn', men det kan jeg godt gå for, også har jeg mine kontakter for at komme ind. DU skal finde ud af hvor meget du kan tage. ´Hvis jeg drikker 2 øl, 5 vodka shots og 2 mokai, så vælter jeg rundt....
Start med at drikke et par mokaier eller andre små genstande, og ikke bæl dem i, når din syn lige pludselig svækkes, har du svaret.:)

1677

14, dreng. Kverner bajere og shots cirka hver anden weekend. Nok 3-7 genstande. Har aldrig følt mig påvirket.

1806

Kan godt lide at tror 3-7 genstande er at "kværne"

1782

Sejt

687

Hey, drikker selv, men er ikke særlig stor hverken i vægt eller højde og derfor bliver jeg ret let fuld, så drikker kun omkring de 5-7 genstande med mellemrum og vand ind i mellem. Men kender store fyre som drikker meget der bliver fulde efter 3 genstande, og små piger som ikke drikker særlig tit som først bliver fulde efter 5:) Men husk, lyt til dig selv og din krop, det er ikke fedt at være ude af kontrol og ikke vide hvad man laver:)

1750

Dreng
16 år
Har drukket i et stykke tid nu og kan ærlig talt ikke give dig et konkret svar, når jeg drikker drikker jeg altså bare igennem haha :D. Stopper ikke før flasken er tom. Har også drukket selv et par gange, dog kun i weekenden og hvis jeg keder mig virkelig meget.

Håber det kunne bruges.

- GiantDog

1661

Jeg er 15, pige, drikker hver weekend og ved fødselsdage osvosv.
Drikker omkring de 15-20 genstande, og bliver fuld af det.. Men er sådan en person der ik kan nøjes med at være lettere beruset, når først jeg har fået 7 genstande ca. Så kan jeg ikke stoppe igen :-/. Så drikker for det meste til at jeg ligger på wcet og knækker mig*^*
Det er mest vodka, Cuba, dooulis, øl, mokai og lign. Jeg drikker ;-).

1703

syret

1840

Hej M.

Uh, ja. Det er jo meget forskelligt hvad jeg drikker. Nu går jeg ikke til så mange fester, så en enkelt Mokai eller to :p
Det er ikke så meget, i know, men jeg har ikke ligefrem den store lyst. Min kæreste på 16 år drikker mere og spørger da også tit om jeg ikke lige skal have et øl eller en drink.
Smagen er god, ingen tvivl om det.. Det er bare lugten, der fraholder mig til at drikke øl ^^

//- Asta.

1685

Jeg er en pige, 14 år , 157 cm. Jeg var til konfirmationsfest hos min bedste ven igår og han har rigtigt mange venner der fester så de bælder bare alt ned i sig! Jeg prøvede lidt af hvert og jeg ender med og falde pladask for mokaier! Drak 5 mokaier også måtte jeg ikke drikke mere. Jeg svømmede i elendighed dagen efter

1647

hej, dreng, 15 drikker ikke ret tit længere efter jeg havde et misbrugs problem grundet depression for godt et år siden. og når jeg drikker bliver jeg tit ikke påvirket længere

2036

Det er meget forskelligt, hvis det bare er hyggedruk, drikker jeg bare et par bajer
Hvis det er til en fest, drikker jeg vodka shots, små sure, og sådan noget
Små sure drikker jeg en halv flaske af
Vodka 5 shots ca
Tror jeg
Er 13 år, 160 høj vejer 45 kg

2115

15 år, dreng 165. Selvom jeg er en lille møgunge, kan jeg sagtens drikke meget, drikker gerne 4-5 øl, og drikker nok lidt under en halv flaske jack Daniels når jeg er til fest. Og så selvfølgelig lidt andet. (;

1776

Hej hvis jeg er til hyggedruk er det vel 5-10 genstande men hvis det er rigtig fest kan man vel godt snige sig op på 15-20 stykker
175 cm og 55kg

1521

Hej, jeg er 15 år
Jeg hår til fest hver fredag og lørdag hvor jeg nok drikker omkring 5-8 genstande. Jeg drikker for det meste rent vodka, vodka blandet med fx sodavand og øl. Jeg har ca. Drukket i et halvt år nu, og det er fantastisk sjovt! Haha

- håber du kan bruge det

1191

Hej jeg er en dreng på 15.
Jeg går til fest næsten hver weekend. Når jeg er til fest ryger der oftest 2 sixpacks, lidt små sure og oftest en halv flaske vodka. For mig er det en perfekt mængde. Jeg er ikke plakat stiv, men fatter mindre end som sædvanligt:)
Er lige fyldt 15 og er 172 cm høj...

1179

Det er godt nok tidligt I er igang. Fakta er at vores hjerner først er udviklet omkring 24 års alderen, jeg ville ønske de voksne var mere ops på videnskaben.
Og at de voksne lærer børnene, at man saktens kan holde fest uden at forgifte børns hjerner.

1183

Enig! Fortryder selv at jeg drak mig så stiv sidste gang. Det er i hvert fald noget mine forældre er glade for at jeg lærer :P Jeg tror faktisk også at ens hjerne bliver helt klar til alkohol ved 27 års alderen???

976

Hej, er 13 årig pige, drikker nogle gange med om måneden, men kun med mine tætte venner. Vi drikker os ikke fulde, men bare indtil vi er i “godt humør”.

1025

Dreng 15 år drak ca 20-25 shots og 6 dåser til en fest igår :3

1092

tro på det

819

jaer wow så rigtigt

393

Tjaaa. Altså sidst jeg drak, var jeg oppe på 9-10 genstande i løbet af 2 timer. Det resulterede i at jeg ikk kunne gå og at jeg ødelagde deres stue med bræk... Så da jeg skulle hjem faldt jeg ud af bilen (Og ja det kan man faktisk godt når man er drunk). Det var noget af en aften.

878

Hej. Jeg er 16 og drikker sjælendt, men når jeg så drikker, drikker jeg igennem. Men vi er jo også forskellige som personer. Jeg kan tåle mere alkohol, fordi jeg har drukket en del engang så jo mere jeg drikker jo mere kan jeg tåle næste gang. Men jeg får maks 10 shots så er jeg beruset også 15 så er jeg helt væk også drikker jeg ind imellem nogle mokaier.

Håber det var hjælp nok!

862

Jeg er en pige på 16 år og er 1.78 cm høj. Jeg drikker sådan omkring en gang om måneden, nogle gange også 2. Når jeg er til fester er det ret forskelligt hvor meget jeg drikker, men for det meste omkring de 10-15 genstande. Drikker mest breezer, øl og små sure. Jeg prøvede engang hvor jeg drak omkring 15-20 genstande, og der drak jeg altså ret hurtigt og bundede shots af vinglas haha. Det gik ikke så godt, for jeg endte med at brække mig meget, og dagen efter kunne jeg ikke huske noget. Det er altså ikke det fedeste dagen efter at få at vide underlige ting man har gjort hehe.
Hvis nogle ikke er vant til at drikke, er mit bedste råd nok at tage det lidt med ro, og så lad være med at bunde helt vildt.

833

Første gang drak jeg 10 genstande. Er 14 og 165. Havde ikke prøvet at drikke før. Ingen tømmermænd eller bræk

842

drikker snildt 30+ genstande, men så er jeg også godt og grundigt snallert 

772

alkohol er det rene gift! jeg følger sunhedsstyrelsens anvisninger, så hjerne og krop ikke går i stykker.. det vil sige jeg drikker 2-3 genstande.. er der fest er man jo i godt humør, det blir man ikke af alkohol.. det bliver man af at snakke med andre :)

pas på hinanden og jerselv derude

mvh DAD

808

Jeg er 13 år pige. Mig og mine veninder drikker nogle gange en shaker eller en mokai ude på wc'et i frikvarterende. Vi har tænkt måske at tage et shot vodka hver. Men vi ved ikke om vi blir helt blæst så folk finder ud af det. Vi tager nok ikke shots men har overvejet. ;) håber det her hjælper

745

Heysaa

jeg er en pige på 15 år, 170 cm høj, og har drukket sådan 6-7 genstande 2-3 gange om måneden i et halvt år ca. Jeg er aldrig rigtig blevet påvirket, selfølgelig i lidt "bedre humør" men mest bare for hyggens skyld. I går var første gang jeg var rigtig stiv, altså som i at jeg slet ikke kunne holde balancen og blev meget mere "modig" er normalt lidt mere stille haha  ;-D tror jeg drak omkring 15 genstande, mest vodkashots, små sure og breezers osv. Tror hvis du er "nybegynder" at man skal starte med lidt af gange, og ikke for hurtigt, for ligesom at lære hvordan og hvor meget alkoholen påvirker en selv.

603

Jeg 18 og med vennerne drikke jeg ind til jeg går kold eller festen døde Når jeg er i byen tag jeg gerne 11-12 genstande eller mere. 

656

14 årig dring der drikker 1 eller 2 gange om ugen drikker en flaske små sure hver gang

 

642

hej. 17 årig pige her. det er meeeeegte forskelligt hvor meget der skal til for jeg bliver fuld, men typisk er det omkring 15  - 20 genstande. Og godt råd: spis okay meget mad med salt i før du begynder at drikke meget. For alkohol er meget vanddrivende og derfor får man tømmermænd fordi du er dehydreret. og så også drik en masse vand undervejs du vil ik fortryde det! Og så også drik meget vand dagen efter hvis du alligevel har nogle tømmermænd. Nok vand lige når du vågner kan redde din dag!!

591

Drikker ik så meget, men for det meste drikker jeg sammen med min aller bedsteven. Vi drikker mest vodka blandt med noget sodavand med austronaut is med masser a vingummi. Altså med en høj musik, og bare ha' det hyggeaften;)

577

drikker ikke. er kun 14 år. min far gør tho

535

Til fester næsten hver weekend og plejer at drikke 5-10+

519

Altså jeg er 165 8( vejer 68kg og Jeg er næsten fuld efter velkomstdrink og et glas verdi.. 

mer skal der ikke til.. så har i nogle råd til, hvad man skal gøre for at dæmpe der når man ikke kan gå lige efter klokken 19✌??

er 14 år og meget ny...

464

Det er et lidt sent svar men bare drik en masse vand og spis mad med salt før og imens du drikker, du kan bare starte langsomt med et par bajere eller et glas vin eller to

340

Der er fordi du stadig kun er et barn, alkohol er egenligt ubetydeligt; men du prøver at være/agere voksen.. hvorfor er det lige at i skal drikke alkohol , har i tænkt over det?

434

Meget sent svar but anyway. Er en pige på 20 år, vejer ca. 60 kg, 160cm høj. Har ik drukket i mange år, er først begyndt her igen for 4 måneders tid siden. Drikker ca. 7-12 genstande, an på hvor væk jeg vil være, typisk kan der godt komme mere ned, hvis jeg først bliver rigtig fuld. Mine genstande består kun af glas med ca. 50% vodka og 50% sodavand, og så et par små sure shots en gang i mellem, max 4 af dem. Drikker typisk hver lørdag, så nogle gange skal der mere til fordi kroppen bliver vant til det, og andre gange mindre an på hvad og hvor meget jeg har spist. Håber mit svar var brugbart for nogen, og husk at lytte til din krop, ik drik for meget for hurtigt og stop hvis du får det dårligt.

306

Jeg er en pige, på 15 år.

Jeg drikker en gang imellem, har aldrig drukket alene, og normalt drikker jeg 2-3 drinks med vodka og sodavand, 2-5 små sure shots og 4 smirnoff ice, og lidt øl en gang imellem. 

Lyder som meget, og det er det også. Men jeg har rigtig svært ved at blive fuld og få tømmermænd dagen efter, så jeg fortsætter altid, når jeg er til fester, for at få følelsen at være fri og glemme alle sine problemer i øjeblikkende, og så for hyggen skyld. 

Min værste oplevelse med alkohol, var da jeg skulle holde min egen første fest, hjemme ved mig selv. Vi var uden for i et fest-telt som min far og jeg havde sat op. Havde ikke spist noget hele den dag, fået intet søvn, blev ved med at gå ind og ud af det telt, hvor hver gang jeg gik ud, fik jeg ligesom en hammer i hovedet uden at kunne mærke det pågrund af kulden. Jeg drak også enormt meget, jeg blev faktisk så fuld at jeg var tæt på at skulle til udpumpning, men min veninde stak to finger i halsen på mig og så fik jeg det hele op igen. Min far havde allerede tændt bilen, og var klar til at køre mig på hospitalet. Men heldigsvis hjalp min bedste veninde, min kæreste, venner og forældre mig. Havde det også mega dårligt dagen efter, og kunne ikke holde til andet end at ligge uden for i min hængekøje. 
Den dag lærte jeg, at man skal sørger for at spise inden man drikker, og blive det sted man holder og til fest henne, for det kan ende katestofalt. 

Det var min historie om alkohol. 

247

Wow det ser ud som om denne chat aldrig kommer til at ende, det er næsten 9 år siden spg kom, og folk skriver stadig!

Er en pige på 17 på 54 kg, sidste fest jeg var til var nytår (6 måneder siden), og blev inviteret til en fest i går. Havde virkelig ikke forventet at jeg ville drikke så meget til en føds-familie-fest, hvor der endda var børn med til. Men vi var ca 5-7 stykker (på vores alder), som begyndte at tage fra bordet fyldt med flasker. Shot efter shot efter shot... Begyndte pludseligt ikke at kunne se særligt godt, og havde dårlig balance. Tror også jeg kom til at drikke mere end de andre - drak i hvert fald for meget. Så blev jeg nødt til at gå ind til toilettet, og mine ben fungerede nærmest ikke mere. Jeg kunne ikke komme op uden at skulle holde fast i noget. Talte lige op i dag, og fandt ud af at jeg havde drukket 2 rose, 2 vin, 2 mokai dåser, 7-8 shots (ekskl. 5 shots vodka), og 1 shot med 80%o.

253

Reference:

øl 330 ml 4,6%: 1 genstand

champagne 750ml 12,5%: 6.25 genstande

Vodka shot 20ml 37,6%: 0.5 genstande

227

Plejer bare og købe 2-3 kasser med vodka også noget opblanding man kan altid købe mere når det forsvinder

216

Det er da godt nok vildt hvor meget folk lyver i det her kommentar felt. Det er ikk fucking normalt at drikke 20 genstande til en fest. Det lyder som alkoholforgiftning. For mig plejer det at være ca. 6 genstande. Hvis jeg drikker mere bliver jeg lidt for stiv. 6 genstande er passende

159

Pige, 13, 177 høj, vejer 65. Til fester plejer jeg at drikke breezer, ren vodka eller vodka blandet med sodavand, øl, små sure og meget mere. Jeg drikker hver søndag. Har lært man ikke skal drikke super meget om søndagen hvis man skal i skole næste dag, havde tømmermænd hele dagen. Min værste oplevelse til en fest var jeg drak mig så pisse stiv jeg næsten skulle til udpumpning, mine venner så jeg ikke var inde i det telt der var sat op ude i haven og de begyndte at lede efter mig da det samme har sket før. De fandt mig liggende ude på en vej (vejkanten) og de bar mig hjem til der hvor festen var igen, en af dem fik lidt bræk på sig, ups.

95

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program