Til jer der er begyndt at drikke.

forumspørgsmål

Til jer der er begyndt at drikke.

forumspørgsmål af
M
Oprettet 7 år 6 måneder siden

 Hej Jer unge mennesker, der er begyndt at drikke alkohol... Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvor meget I plejer at drikke af gangen, når I drikker til fester eller hyggeaftener? Altså, hvor mange genstande...

I må meget gerne fortælle jeres alder og køn, hvor meget, hvor ofte og hvad I drikker normalt.

I må selvfølgelig også fortælle, hvis I ikke drikker og hvorfor I så ikke gør det, men jeg er mest interesseret i at høre, hvor meget andre unge drikker.

Eller er der nogen, der har prøvet at drikke alene?

Fortæl gerne alle mulige historier og oplevelser I har haft med alkohol. :D

Mvh. M.

Kommentarer

 hvorfor vil du vide det??

976

alså jeg drikker sammen med mine venner og venninder og hvor meget det ved jeg sku ik

982

 Er bare nysgerrig... Vil sammenligne mit eget forbrug med andre unges. :)

Mvh. M

970

 Jeg er næsten lige begyndt at drikke så øhh drikker ikke så meget men måske 5-6 genstende pr gang :b

946

Okay, det her er et sent svar. Men jeg er en pige på 14, jeg er næsten til fest hver weekend, og man skal være 16 for at komme ind og sårn', men det kan jeg godt gå for, også har jeg mine kontakter for at komme ind. DU skal finde ud af hvor meget du kan tage. ´Hvis jeg drikker 2 øl, 5 vodka shots og 2 mokai, så vælter jeg rundt....
Start med at drikke et par mokaier eller andre små genstande, og ikke bæl dem i, når din syn lige pludselig svækkes, har du svaret.:)

977

14, dreng. Kverner bajere og shots cirka hver anden weekend. Nok 3-7 genstande. Har aldrig følt mig påvirket.

1100

Kan godt lide at tror 3-7 genstande er at "kværne"

1066

Sejt

240

Hey, drikker selv, men er ikke særlig stor hverken i vægt eller højde og derfor bliver jeg ret let fuld, så drikker kun omkring de 5-7 genstande med mellemrum og vand ind i mellem. Men kender store fyre som drikker meget der bliver fulde efter 3 genstande, og små piger som ikke drikker særlig tit som først bliver fulde efter 5:) Men husk, lyt til dig selv og din krop, det er ikke fedt at være ude af kontrol og ikke vide hvad man laver:)

1051

Dreng
16 år
Har drukket i et stykke tid nu og kan ærlig talt ikke give dig et konkret svar, når jeg drikker drikker jeg altså bare igennem haha :D. Stopper ikke før flasken er tom. Har også drukket selv et par gange, dog kun i weekenden og hvis jeg keder mig virkelig meget.

Håber det kunne bruges.

- GiantDog

981

Jeg er 15, pige, drikker hver weekend og ved fødselsdage osvosv.
Drikker omkring de 15-20 genstande, og bliver fuld af det.. Men er sådan en person der ik kan nøjes med at være lettere beruset, når først jeg har fået 7 genstande ca. Så kan jeg ikke stoppe igen :-/. Så drikker for det meste til at jeg ligger på wcet og knækker mig*^*
Det er mest vodka, Cuba, dooulis, øl, mokai og lign. Jeg drikker ;-).

1024

syret

1095

Hej M.

Uh, ja. Det er jo meget forskelligt hvad jeg drikker. Nu går jeg ikke til så mange fester, så en enkelt Mokai eller to :p
Det er ikke så meget, i know, men jeg har ikke ligefrem den store lyst. Min kæreste på 16 år drikker mere og spørger da også tit om jeg ikke lige skal have et øl eller en drink.
Smagen er god, ingen tvivl om det.. Det er bare lugten, der fraholder mig til at drikke øl ^^

//- Asta.

1032

Jeg er en pige, 14 år , 157 cm. Jeg var til konfirmationsfest hos min bedste ven igår og han har rigtigt mange venner der fester så de bælder bare alt ned i sig! Jeg prøvede lidt af hvert og jeg ender med og falde pladask for mokaier! Drak 5 mokaier også måtte jeg ikke drikke mere. Jeg svømmede i elendighed dagen efter

995

hej, dreng, 15 drikker ikke ret tit længere efter jeg havde et misbrugs problem grundet depression for godt et år siden. og når jeg drikker bliver jeg tit ikke påvirket længere

1251

Det er meget forskelligt, hvis det bare er hyggedruk, drikker jeg bare et par bajer
Hvis det er til en fest, drikker jeg vodka shots, små sure, og sådan noget
Små sure drikker jeg en halv flaske af
Vodka 5 shots ca
Tror jeg
Er 13 år, 160 høj vejer 45 kg

1295

15 år, dreng 165. Selvom jeg er en lille møgunge, kan jeg sagtens drikke meget, drikker gerne 4-5 øl, og drikker nok lidt under en halv flaske jack Daniels når jeg er til fest. Og så selvfølgelig lidt andet. (;

1033

Hej hvis jeg er til hyggedruk er det vel 5-10 genstande men hvis det er rigtig fest kan man vel godt snige sig op på 15-20 stykker
175 cm og 55kg

826

Hej, jeg er 15 år
Jeg hår til fest hver fredag og lørdag hvor jeg nok drikker omkring 5-8 genstande. Jeg drikker for det meste rent vodka, vodka blandet med fx sodavand og øl. Jeg har ca. Drukket i et halvt år nu, og det er fantastisk sjovt! Haha

- håber du kan bruge det

599

Hej jeg er en dreng på 15.
Jeg går til fest næsten hver weekend. Når jeg er til fest ryger der oftest 2 sixpacks, lidt små sure og oftest en halv flaske vodka. For mig er det en perfekt mængde. Jeg er ikke plakat stiv, men fatter mindre end som sædvanligt:)
Er lige fyldt 15 og er 172 cm høj...

607

Det er godt nok tidligt I er igang. Fakta er at vores hjerner først er udviklet omkring 24 års alderen, jeg ville ønske de voksne var mere ops på videnskaben.
Og at de voksne lærer børnene, at man saktens kan holde fest uden at forgifte børns hjerner.

584

Enig! Fortryder selv at jeg drak mig så stiv sidste gang. Det er i hvert fald noget mine forældre er glade for at jeg lærer :P Jeg tror faktisk også at ens hjerne bliver helt klar til alkohol ved 27 års alderen???

428

Hej, er 13 årig pige, drikker nogle gange med om måneden, men kun med mine tætte venner. Vi drikker os ikke fulde, men bare indtil vi er i “godt humør”.

502

Dreng 15 år drak ca 20-25 shots og 6 dåser til en fest igår :3

523

tro på det

330

jaer wow så rigtigt

66

Tjaaa. Altså sidst jeg drak, var jeg oppe på 9-10 genstande i løbet af 2 timer. Det resulterede i at jeg ikk kunne gå og at jeg ødelagde deres stue med bræk... Så da jeg skulle hjem faldt jeg ud af bilen (Og ja det kan man faktisk godt når man er drunk). Det var noget af en aften.

373

Hej. Jeg er 16 og drikker sjælendt, men når jeg så drikker, drikker jeg igennem. Men vi er jo også forskellige som personer. Jeg kan tåle mere alkohol, fordi jeg har drukket en del engang så jo mere jeg drikker jo mere kan jeg tåle næste gang. Men jeg får maks 10 shots så er jeg beruset også 15 så er jeg helt væk også drikker jeg ind imellem nogle mokaier.

Håber det var hjælp nok!

346

Jeg er en pige på 16 år og er 1.78 cm høj. Jeg drikker sådan omkring en gang om måneden, nogle gange også 2. Når jeg er til fester er det ret forskelligt hvor meget jeg drikker, men for det meste omkring de 10-15 genstande. Drikker mest breezer, øl og små sure. Jeg prøvede engang hvor jeg drak omkring 15-20 genstande, og der drak jeg altså ret hurtigt og bundede shots af vinglas haha. Det gik ikke så godt, for jeg endte med at brække mig meget, og dagen efter kunne jeg ikke huske noget. Det er altså ikke det fedeste dagen efter at få at vide underlige ting man har gjort hehe.
Hvis nogle ikke er vant til at drikke, er mit bedste råd nok at tage det lidt med ro, og så lad være med at bunde helt vildt.

358

Første gang drak jeg 10 genstande. Er 14 og 165. Havde ikke prøvet at drikke før. Ingen tømmermænd eller bræk

340

drikker snildt 30+ genstande, men så er jeg også godt og grundigt snallert 

311

alkohol er det rene gift! jeg følger sunhedsstyrelsens anvisninger, så hjerne og krop ikke går i stykker.. det vil sige jeg drikker 2-3 genstande.. er der fest er man jo i godt humør, det blir man ikke af alkohol.. det bliver man af at snakke med andre :)

pas på hinanden og jerselv derude

mvh DAD

314

Jeg er 13 år pige. Mig og mine veninder drikker nogle gange en shaker eller en mokai ude på wc'et i frikvarterende. Vi har tænkt måske at tage et shot vodka hver. Men vi ved ikke om vi blir helt blæst så folk finder ud af det. Vi tager nok ikke shots men har overvejet. ;) håber det her hjælper

297

Heysaa

jeg er en pige på 15 år, 170 cm høj, og har drukket sådan 6-7 genstande 2-3 gange om måneden i et halvt år ca. Jeg er aldrig rigtig blevet påvirket, selfølgelig i lidt "bedre humør" men mest bare for hyggens skyld. I går var første gang jeg var rigtig stiv, altså som i at jeg slet ikke kunne holde balancen og blev meget mere "modig" er normalt lidt mere stille haha  ;-D tror jeg drak omkring 15 genstande, mest vodkashots, små sure og breezers osv. Tror hvis du er "nybegynder" at man skal starte med lidt af gange, og ikke for hurtigt, for ligesom at lære hvordan og hvor meget alkoholen påvirker en selv.

224

Jeg 18 og med vennerne drikke jeg ind til jeg går kold eller festen døde Når jeg er i byen tag jeg gerne 11-12 genstande eller mere. 

225

14 årig dring der drikker 1 eller 2 gange om ugen drikker en flaske små sure hver gang

 

225

hej. 17 årig pige her. det er meeeeegte forskelligt hvor meget der skal til for jeg bliver fuld, men typisk er det omkring 15  - 20 genstande. Og godt råd: spis okay meget mad med salt i før du begynder at drikke meget. For alkohol er meget vanddrivende og derfor får man tømmermænd fordi du er dehydreret. og så også drik en masse vand undervejs du vil ik fortryde det! Og så også drik meget vand dagen efter hvis du alligevel har nogle tømmermænd. Nok vand lige når du vågner kan redde din dag!!

202

Drikker ik så meget, men for det meste drikker jeg sammen med min aller bedsteven. Vi drikker mest vodka blandt med noget sodavand med austronaut is med masser a vingummi. Altså med en høj musik, og bare ha' det hyggeaften;)

169

drikker ikke. er kun 14 år. min far gør tho

155

Til fester næsten hver weekend og plejer at drikke 5-10+

144

Altså jeg er 165 8( vejer 68kg og Jeg er næsten fuld efter velkomstdrink og et glas verdi.. 

mer skal der ikke til.. så har i nogle råd til, hvad man skal gøre for at dæmpe der når man ikke kan gå lige efter klokken 19✌🏼😬

er 14 år og meget ny...

109

Det er et lidt sent svar men bare drik en masse vand og spis mad med salt før og imens du drikker, du kan bare starte langsomt med et par bajere eller et glas vin eller to

27

Der er fordi du stadig kun er et barn, alkohol er egenligt ubetydeligt; men du prøver at være/agere voksen.. hvorfor er det lige at i skal drikke alkohol , har i tænkt over det?

92

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program