Ensom

forumspørgsmål

Ensom

forumspørgsmål af
Ensom dreng
15 år
Oprettet 3 år 11 måneder siden

Jeg er en dreng på 15 år, som ikke har særlig mange venner. Jeg er med i en lille gruppe i den by jeg bor i, men de er nogle røvhuller for at sige det pænt. De behandler hverken mig eller hianden pænt, og det kan godt være jeg griner, men det smadrer mit selvværd at høre dem tale grimt om mig og min familie. Så ja, dem har jeg fået nok af. Ud over dem er jeg sådan "venner" med nogen fra min klasse men de bor alle sammen super langt væk fra mig så vi ses aldrig i fritiden. Jeg har også kontakt med nogle få gode gamle venner men de bor også for langt væk. Og med alt det her corona kan jeg ikke engang besøge nogen. Jeg er fucking ensom hvad gør jeg? Er super genert så tør ikke bare starte en samtale med nogen.

- genert ensom dreng

Kommentarer

Kender det meget meget godt i mange grader. 

138

Gud, jeg forstår dig godt. Det ka' være rigtig svært at finde ud af hvad man skal gøre... Men for at sige det ligeud: cut kontakten til dem, der gør nar af dig og din familie. Det ku' måske hjælpe lidt på dit selvværd? Så behøver du ikke høre på dem mere? 

Har også selv en veninde der har f*cked hele min verden op, og gjort mig SÅÅÅÅÅ ensom. Og det er sådan noget der bare sætter sig i hjertet. Man ved ligesom bare at ingen gider en, forstår du mig? Men.... Spring ud i det! Prøv at glemme hvor genert kan blive! Og hvis du gør noget akavet... Så grin af det! :) Ellers kan du jo starte til en fritidsaktivitet... Eller læs min lille "novelle/historie" om dét, med at være alene i verden, og få taget alle sine venner fra sig.

Den hedder "Slugt af Ensomheden" og du kan finde den her, i ung-til-ung :)

Håber det hjalp lidt!!!.... Kh miiiiiig!! 

126

Dit liv er for kort til nederen mennesker. Jeg synes at du skal stoppe med at gemme dig bag din facade og sige til dem at det de siger om dig er noget LORT og du gider ikke at høre på det. Dette er en vigtig del af både din og dine såkaldte venners proces. Hvis ikke de lærer at tale ordentligt til dem de snakker med kommer de ikke langt her i livet.

Hvis du er lidt for genert til dette synes jeg at du skal skrotte dem.

Hvad angår ensomhed synes jeg at du skal ringe med dine venner over noget Skype eller lignende. Det kan måske godt virke lidt underligt men det hjælper at snakke med dem man holder af når man er ensom. Hvis du er for genert til at spørge skal du bare tage dig lidt sammen. Det lyder hårdt og det er hårdt, men det hjælper. Jeg er sikker på at dine venner gerne gider at snakke med dig, ellers kan du jo bare lytte med og nikke til skærmen når i snakker sammen.

Jeg håber at jeg kunnne hjælpe.

150

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program