Jeg hader mig selv

forumspørgsmål

Jeg hader mig selv

forumspørgsmål af
Silas
22 år
Oprettet 6 år 6 måneder siden

Hej jeg er en dreng på 22 år jeg har angst og ADHD og jeg har et kæmpe problem (synes jeg selv)

Jeg er VIRKELIG dårlig til at stå op om morgnen :-( og jeg er i den grad ikke "mødestabil" som de kalder ude på skolen. Det værste er at jeg vil rigtig gerne være mødestabil, der er faktisk ikke noget jeg hellere ville :-/ men jeg ved bare ikke hvordan jeg nogensinde bliver det! Jeg ved ikke om det er noget man kan "lære". Mine forældre siger "der er jo bare noget man gør, men står bare op om morgenen selvom det er hårdt og svært" de får det til at lyde så nemt :-/ jeg synes det er virkelig svært og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre, det kommer til at gå ud over min uddannelse :-(
Nogen gode råd?

Hilsen Silas

Kommentarer

Hej Silas

Jeg har også nogle psykiske problemer som gør at det er rigtig svært at komme op og afsted og den slags.

Problemet kan være flere steder. Vågner du overhovedet ordentligt af dit vækkeur? Har du overvejet at sætte flere alarmer, og ligge uret/telefonen så langt fra din seng at du skal rejse dig op for at slukke det? Vælg en VIRKELIG irriterende ringetone, ikke noget med en sang du egentlig godt kan li.

Hvis du ligger og egentlig er vågen, men ikke kan komme op, så er det nok din eksekutiv funktion den er gal med. Prøv at beslut dig for at du skal rejse dig efter du har talt til 10. Mens du tæller så forestil dig hvordan du vil træde ud af sengen.

Er det overskueligt hvad der skal ske når du vågner? Gør det let for dig selv ved at lægge tøjet frem dagen før.

Det er slet ikke nemt at stå op om morgenen. Det er sejt at du vil kæmpe for det!!! Jeg håber at nogle af mine råd kan bruges.

429

åårh mange tak det vil jeg prøve de næste par dage :D

429

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program