Invitere hjem efter skole

forumspørgsmål

Invitere hjem efter skole

forumspørgsmål af
Lucia
15 år
Oprettet 1 år 5 måneder siden

Hej :)

Synes I godt at man kan invitere en anden hjem efter skole eller i biografen eller lignende selvom man ikke snakker særlig meget sammen i skolen???

Det kunne jo så måske føre til at man begyndte på at snakke mere i skolen... Eller er det for underligt?

P.S Jeg er 15 og en pige

Kommentarer

Jeg er ret usikker på mig selv og har derfor rigtig svært ved at få venner fordi jeg går ud fra at ingen gider mig. jeg er begydt at arbejde på at bare gøre hvad jeg har lyst til (invitere dem jeg har lyst til til hvad jeg har lyst til at lave) og så må folk jo sige fra hvis de ikke vil.

33

Det er nemlig præcis det samme problem som jeg har, og som har ført til at jeg stille og roligt er gledet mere og mere væk fra flere af mine veninder.

Men det er vel rigtigt at: Hvad er det værste der kan ske” Så skal jeg bare lige tage mig sammen til at tænke den tanke. Det kræver nok lidt øvelse  :)

Tak for svaret og god fornøjelse med selv at blive mere sikker på dig selv❤️

29

Med problem mener jeg usikkerheden

36

Du virker som en utrolig sympatisk person, så jeg tror de fleste ville blive rigere af at have dig som ven! Synes du skriver mange gode ting herinde. :-)

27

Ja, det ville jeg i hvert fald mene var lidt underligt. Start med at tale mere i skolen med vedkommende, og når i er blevet bedre venner kan du jo spørge om I skal være sammen.

33

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program