Ukykkelig forelskelse

forumspørgsmål

Ukykkelig forelskelse

forumspørgsmål af
Ida
13 år
Oprettet 6 år 2 måneder siden

Jeg er sygt forelsket i min bedste internetven selvom han er min bedste ven. Jeg er hans nr 2 bedste internetven så vi er rimlig tætte og fortæller nærmest alt til hinanden. Jeg har aldrig set ham irl og kender ikke han s efternavn men vil rigtig genre lære ham at kende rigtigt. Jeg er bare mega forelsket og har været det i et helt år. Han ved det ligesom godt lidt men han ignorere det. Desuden er han vandt til at piger kan lide ham for han er helt perfekt!! Men siden vi er så gode venner så fortalte han mig også at han har været sammen med en anden pige og de har haft sex og at han har modtaget nøgenbilleder fra sin internetven nr 1. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal gøre for det mig sygt ked af det. Jeg græder om natten og venter bare på han svare hver dag. Han er min mening med livet. Jeg ved godt jeg lyder dum men uden ham kan jeg ikke se meningen med noget. Jeg har prøvet at holde mig fra ham men jeg kan ikke. Jeg er desuden deprimeret men lyver i teste fordi jeg ikke vil bekymre mine forældre mere. Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre...hjælp...

Kommentarer

Hej Ida

Det med din ven tror jeg du bliver nødt til at give lidt tid. Det gør mega ondt at være forelsket i en man ikke kan få. Men det bliver anderledes. Jeg ved godt du ikke tror på mig, men jeg lover dig at du kommer til at føle anderledes. Første gang man er ulykkelig forelsket ved man helt ind i hjertet at smerten aldrig går væk. Men det gør den altså. Det finder man ud af, og det kommer også til at ske for dig.

Det med depression skal du helt sikkert sige til dine forældre. Det er den bedste måde du kan gøre dem glade på. De bliver nok lidt kede af at du har det dårligt men de bliver glade for at du fortæller det, så de kan hjælpe dig. SIG DET.

556

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program