Min ven er mistænkelig

forumspørgsmål

Min ven er mistænkelig

forumspørgsmål af
Anton
14 år
Oprettet 3 år 12 måneder siden

Hej! Jeg har haft en ven ved navn Felix i mange år nu... Men jeg stoppede med at være venner med ham efter at han ændrede sig. Han begyndte ligepludselig at tage snus og lavede træstammen og alt muligt. Jeg prøvede snus men det er ikke noget jeg ville blive ved med. en gang er nok! Anyway, han virker meget mistænkelig og han har ovenikøbet vist mig en video af ham der får blowjob... Vi er 14 år jeg mener come on.. Ikke fordi at jeg ikke stoler på ham og det er slet ikke i politinevouet men jeg ved ikke helt hvad jeg skal stille op..

Kommentarer

Kontakt en Socialrådgiver

108

Jeg tænker for det første at du skal kontakte en voksen. Når man er 14 år kan man være i et stadie af sin ungdom hvor man er udødelig... Desværre passer det ikke og man kan måske have brug for hjælp til at indse dette.

Hvad gør det ved dig at han er som han er for tiden? Hvis du mistænker noget, men ikke tør sige det til en voksen af fare for at du mister din ven, skal du tænke fremad. Hvis du ikke tør at sige ham imod og fortælle ham at det han gør mod sig selv ikke er godt, skal du netop kontakte en voksen. Det kan være dine forældre eller en lærer på din skole.

Jeg håber at jeg kunne hjælpe! 

109

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program