Er nøgen billeder over Email ulovligt? :o

forumspørgsmål

Er nøgen billeder over Email ulovligt? :o

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 11 år 1 uge siden

Hey there. 
Har sku brug for noget hjælp.
Jeg er en dreng på 14 år. 
Her forleden sad jeg på et chatroom som hedder Omegle. Jeg udgav mig for at være en læsbiske på 21 år, og fik sendt nogle frække billeder til en Email jeg lavede samme aften. Senere vsr der en der sagde at det var ulovligt. Så ville høre om det er ulovligt at få sendt frække billeder til sin email. Har ikke sendt billeder af mig selv. Har kun modtaget billeder. 
Tak på forhånd. :)

Kommentarer

Nej det er det vist ikke men det er ulovligt at udgive sig for at være en anden og få tilsendt frække billeder

802

Det er ulovligt at udgivr sig for, at være en anden. Du selfølgelig gerne få nøgenbillede.

844

Hej jeg er en dreng på 16, der har mødt en sød pige på 14 år.
Vi har meget talt om at dyrke sex, men problemet er at hun er under 15.
Er der en vej for at vi kan gøre det lovligt?
Eller er der bestemte ting vi kan gøre i stedet for direkte sex, som måske oralsex?
MVh dallo

927

Du bliver nød til, at vente til hun er 15 år og så er det lovlig. Beklager der er på ingen måde muligt at gøre det lovligt da hun er under aldersgrænsen... sorry dude

1092

Hej Cyberhus

Da mig og min søde kæreste skrev sammen spurgte hun om jeg ik ville give hende finger så jeg vile lige spørge hvordan man giver finger ?
Vi har tænkt ogs at gøre det hjemme hos en af ogs når vi sover sammen men vi har et problem vi må ik sove sammen fordi de tror vi dyrker sex.
Hvordan kan man overtale sin mor/far til at må sove sammen?

1183

Hej med dig.

Hvor er det bare fedt at du har verdens bedste kæreste. Jeg går ud fra at i er begyndt at udforske hinanden lidt, siden du gerne vil vide hvordan man giver en pige finger. Jeg vil gerne prøve at svare.

Når du rører din kæreste mellem hendes ben, så kan du lige så stille mærke dig frem til hvor hendes skamlæber er. Mellem hendes skamlæber, altså inde bag ved dem er hendes skedeindgang og det er der du kan stikke din finger op i hende. Din kæreste skal være våd og tændt ellers kan det føles ubehageligt. Hvis du sådan prøver at massere dig lidt frem, så kan du sikkert fornemme hvor det er. Når du stikker en finger op, så kan du prøve dig frem til hvilken måde du skal bevæge din finger på, for det kan være forskelligt hvad piger/din kæreste eller du synes er rart.

Det er helt okay at være i tvivl om hvordan man skal give finger. Du kan også spørge din kæreste om hvad hun kan lide og hvis hun ikke helt ved det, så er det bare rigtig fedt hvis i kan snakke sammen om det også prøve jer frem.
------
Jeg har også haft en kæreste, og vi ville rigtig gerne sove sammen. Men fik dog aldrig overtalt mine forældre :/
Held og lykke med det.

1133

For det første... Det er ulovligt at udgive sig for at være en anden på nettet. Det går ind uder straffeloven om Dokumentfalsk: § 172. Straffen for dokumentfalsk er bøde eller fængsel indtil 2 år.

Så det kan ende rigtig skidt hvis du udgiver dig for at være en anden...

Man må heller ikke sende en billede af en anden person uden deres accept

§ 264 d. Med bøde eller fængsel indtil 6 måneder straffes den, der uberettiget videregiver meddelelser eller billeder vedrørende en andens private forhold eller i øvrigt billeder af den pågældende under omstændigheder, der åbenbart kan forlanges unddraget offentligheden.

1064

At udgive sig for at være en anden på en chatside er ikke dokumentfalsk. Dokumentfalsk er forfalskning af dokumenter, ikke onlineidentitet på en side på internettet.
Det ser tværtimod ud til at være straffrit.
http://ekstrabladet.dk/nationen/article4316157.ece

Jeg tvivler også på, at det er nogen lov der direkte tilsigter nøgenbilleder over e-mail, hvor personen selv har sendt dem.
Men der kan jo ligge ulovlig aktivitet bag.

Det kan f.eks. være stjålet eller være henvisninger til en side beregnet til idententitetstyveri (af dig).

907

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program