Vi vil geren hoppe i døden sammen.

forumspørgsmål

Vi vil geren hoppe i døden sammen.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 8 måneder siden

vi er tvillinger, og vi har fået en ide om at hoppe i døden sammen, og det bliver mere og mere virkeligt, vi har planer om hvordan, og hvornår. Og alt det der.

Men vi er begge rigtig Bange, for på en måde, har vi slet ikke lyst. Men det er den eneste udvej vi synes der er. For vi kan ikke finde nogen mening med livet mere. Hjælp os til at komme tilbage til en mere normal verden. Ud af det sorte syn.

Hilsen Silke og Sara.

Kommentarer

Kære Silke og Sara

Hold fast i livet - der er altid en mening med livet, men nogle gange kan det være svært at finde. Derfor er det godt I beder om hjælp til at komme ud af det sorte syn som lige nu skygger for jer.

Lige nu er der åben i chatten her på Cyberhus. Her sidder der nogle frivillige voksne som rigtig gerne vil lytte til jer og hjælpe jer med at finde troen på livet.

Så kom ind i chatten til en snak. Okay ?

De bedste hilsner

Anni M.
Cyberhus

 

256

Jeg kender godt til de tanker! Jeg håber at I kom på chatten som Anni foreslog. Ellers så åbner den igen på mandag kl. 15:00. Hvis i har brug for at snakke med nogen inden, kan i ringe til livslinien på 70 201 201. De er rigtig gode at snakke med, når man har tanker om at tage livet af sig selv. I kan læse om  det på www.livslinien.dk.

Jeg håber at I får den hjælp i har brug for.

Knus Gråspurv

291

Det er da bedre at hoppe i døden sammen, for så vil vi jo altid være sammen. På en eller anden måde. Vi vil aldrig væk, fra hianden. Vi vil kun hoppe med hinanden i døden. Men det er jo lige meget, om vi siger det til jeres chat, eller ringer ind til det der livslinien. For de vil jo nok ikke en gang kunne forstå os.

Hilsen Silke & Sara.

254

I skriver at i på en måde ikke har lyst, men at det er den eneste udvej I kan se. Hvis i snakker med nogen om jeres tanker og de problemer i gerne vil væk fra, kan det være at I kan få hjælp til at se andre udveje. I har altid muligheden for at vælge at hoppe i døden, hvis det er det I vil. Men I kan prøve at give livet en chance og se om ikke der findes en anden udvej end døden. Jeg synes, at i skal prøve chatten eller livslinien eller at snakke med en voksen i kender og har tillid til. Der er mange, som har det dårligt i en periode af deres liv og senere får et godt liv. Mon ikke også at det kan gå sådan for jer?

253

Man kan da ikke bare, se på at Silke og Sara skriver sådan noget inde på en hjemmeside, Hvorfor gør i ikke noget. Det hanle om liv, prøv og tænk hvis de gør det, og så kan man side tilbage og tænke på at, man så at de havde brug for hjælp. Men man kunne kun skrive i en deabat til dem. Hvad hvis, de beslutter sig for at gøre det? Man kan da ikke bare side og kigge på det de har skrevet. Det rammer dybt inden i, for hvis de kan finde på det. Hjælp Silke og Sara, Man må da gøre noget for dem, ind bare at skrive det i en deabat. de kan jo ikke brugde til noget, at bare side og læse nogle ord. Jeg synes det er synd for Silke og Sara, og der skal gøres noget for dem.

 

Knus Line-sofie.

248

Hej Line-Sofie

Vi vil gerne hjælpe. Både vi voksne og  de unge der skriver svar i debatten kan være en hjælp.

På Cyberhus er alle anonyme. I debatten kan vi med vores ord støtte og rådgive. At blive set af, og få støtte fra andre voksne og unge er et vigtigt skridt på vejen til at få det bedre. 
Ord kan gøre en stor forskel, når livet er svært. 

Ofte kan vi ikke løse problemerne i debatten, men vi kan håbe at den støtte vi kan give, får de unge der har det svært til at søge mere hjælp.

Du kan se mere om vores etik omkring debatten her

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

268

Til Sara & Silke

Indlæg er slettet af moderator. (Læs mere i svaret nedenfor)

267

Hej Anonym

Jeg har valgt at slette dit indlæg i tråden, fordi det ikke overholder vores retningslinier.  I Cyberhus mener vi ikke det er ok at opfordre til selvmord.

Sara & Silke beder om hjælp til at komme ud af det sorte syn de har på livet lige nu. Hvis du har tanker om hvordan det kan lykkes for dem er du velkommen.

DeBedsteHilsner

NielsChristian - Vejleder i stuen

256

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program