Veninde slår

forumspørgsmål

Veninde slår

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 9 år 11 måneder siden

Hej. Jeg hedder Sif og er 10 år.

Jeres chat er lidt bedere end børns vilkår synes jeg fordi at man så hurtigt kan komme ind og chatte. ;D bare lige et lille kompliment, når men ja jeg bliver slået af min veninde. Det er som om at jeg er meget bange for hende selvom jeg ikke har lyst til at være det for hun er mindre end mig men jeg er bange for at blive slået. Vær gang hun bliver sur slår hun mig så jeg får mærker. Det er rigtig ubehaligt og jeg bliver bange og ked af det. Hun har gjordt det siden 0. klasse. Jeg har prøvet at sige det til min lærer og vi har også talt om det men min veninde gør ikke noget ved det. Hun bliver ved og selv min klasselærer kan ikke stoppe hende. Jeg har ikke fortalt det til mine forældre fordi at hun har truet mig om at hvis jeg siger det så vil hun slå mig igen. Min mor spørg hver dag om det er gået godt i skolen og så siger jeg bare ja. Derfor ved de ikke noget om det. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

Du skal helt klat bare sige det til dine forældre kan du ikke se det? Hvis du siger det og de kan gøre sådan så hun ikke slår mere kan hun jo ikke slå dig vel? M.v.h Mia

225

 Hey Sif:D

Hvis jeg var dig ville jeg prøve nogle andre løsninger som f. eks sige det til dine forældre(Se andet Indlag:D), eller måske prøve at sige det til hende...

Håber du løser problemetxD

Venlig Hilsen Kristian

214

Jeg synes, at du skal fortælle hende at du ikke vil have at hun slår dig mere. Sig at hvis hun gør det igen, så fortæller du det til både dine egne forældre og til hendes forældre.

Selvom hun truer med at slå dig hvis du siger det, så skal du sige det alligevel, for hun slår dig jo allerede, så det ændrer jo ikke noget. Det lyder som om der er brug for at nogle voksne hjælper din veninde med at holde op med at slå.

*Luka

239

jeg synes du skal sige noget i den her stil til hende
"jeg synes ikk det er særlig fedt at at du slår mig det gør mig faktisk rigtig ked af det så vil du ikk nok stoppe ellers tror jeg ikk vi skal være sammen mere "
hvis hun så slår dig igen så gå og lad hende være.

ps. du er ikk den eneste der har en vininde der slår

håber det hjælper en lille smule

kh en lidt samme situation

 

221

dig der skrev i mandag... jeg synes det er lidt svært også.... hvor gammel er du? jeg har hørt om det før og det er et stort problem, men det er mest fra aldersgruppen 9-12, så ville bare spørge hvor gammel du er.

255

Din veninde har slet ikke ret til at slå. Der er slet ingen der har ret til at slå i Danmark, sådan er reglerne. Det kan være din veninde har det dårligt og det er derfor hun slår. men det giver hende stadig ikke ret til at slå. Jeg synes stadig du skal tage fat i din lære en gang til og sig til ham/hende at din veninde stadig slår. din lære skal hjælpe dig, når du kommer og fortæller sådan noget.

måske også en ide at fortælle det til dine forældre. Så de ved hvad der forgår i skolen. Der er ingenting at være flove over, for det er overhovedet ikke din skyld.

Håber du siger det til nogen for det skal stoppe med det samme, det er ikke iorden

Smil Fra Felicia.

251

dig der skrev i mandag... jeg synes det er lidt svært også.... hvor gammel er du? jeg har hørt om det før og det er et stort problem, men det er mest fra aldersgruppen 9-12, så ville bare spørge hvor gammel du er.

217

jeg er 11

223

Hej Sif :-)

Jeg kan forstå du synes det er ubehageligt at hun slår dig. Og hvis din lærer ik gør så meget ved det, at hun stopper, er det en dårlig lærer, jeg kan godt se det virker skræmmende, men jeg synes bestemt du bliver nødt til at tage fat i dine forældre og sige det, evt. Vise dem hvad du har skrevet her? når du skal sige det, vil jeg give et lille råd med på vejen, husk at sig hun har truet dig med at slå dig igen, hvis du sagde det til dine forældre, og at det har været siden 0 klasse. Jeg ved ik om hun ere højere eller lavere end dig, men hvor skræmmende det kan lyde, så synes jeg du skal sige det til dine forældre. 

Hilsner; Angel

190

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program