At være med i en pigebande-hjælp mig ud???

forumspørgsmål

At være med i en pigebande-hjælp mig ud???

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 14 år 3 måneder siden

 

Hej…
Jeg har brug for hjælp, jeg vil gerne fortælle hele min historie men i skal ikke stemple mig som en dum kælling, fordi jeg er ude i det jeg er ude i.
Jeg starter fra bunden, Jeg har gået i folkeskole med 3 andre piger, vi blev så gode veninder alle sammen. Det hele startede med at vi begyndte at mobbe andre, holde dem udenfor osv. Vi kom i konflikt med alle lærerne i timerne. Vi var dem der bestemte alt i den klasse. Det blev værre nu var det pludselig kriminalite/vold/politiet. Vi var og blev til en pigebande, folk begyndte at blive bange for os. Vi har sendt folk med alvorlige skader på sygehuset, efter de har gjort noget. Vi har været til afhøringer hos politiet, vi har været til psykolog osv for at komme ud af det her. Min straffeattest er plettet. Det hele blev til et helvede. Vi blev de piger man skal frygte, når man ser os sammen.
Men nu står jeg i det problem at jeg gerne vil ud af det, men er bange for at komme ud af det. Fordi så vil de sikkert tæske mig og gøre skade på mig. Eller de vil sikkert også gøre skade på min kæreste, og han skal ikke nyde noget af det her, bare fordi jeg har et lorte liv. Han kunne aldrig selv finde på sådan noget her.
Jeg har drømme i fremtiden, når jeg er færdig med gymnasiet om 1½ år, så vil jeg gerne en masse. Uden vold, og politiet osv… Hvad skal jeg gøre ??? Jeg er 16 år Og jeg er ked af det jeg har været med til..
Hilsen Sofia

Kommentarer

Hej Sofia

Først vil jeg sige at jeg er sikker på at du har truffet det helt rigtige valg, når du har valgt at du vil ændre dit liv og ud af banden.
De ting du beskriver du har været en del af lyder til at være ret voldsomme. Både for dig selv, men også for de mennesker det er gået ud over. Det er selvfølgelig ikke i orden hvis du har været med til at gøre de ting ved andre, men jeg synes bestemt ikke det betyder at du er en dum kælling. Jeg tænker mere at det tyder på at du har haft det svært og desværre nok er kommet til at træffe nogle forkerte valg. Som sagt er jeg sikker på at det valg du træffer nu ved at søge ud af det er helt rigtig.

Jeg kan godt forstå du er bange for hvordan du kan komme ud, og det er rigtig godt at du beder om hjælp.
Som jeg læser dit indlæg har der allerede være voksne der har prøvet at hjælpe. Eksempelvis en psykolog. Jeg tror en god start vil være at snakke med dine forældre, en lærer på skolen, eller måske psykologen hvis i stadig har kontakt, og snakke om hvordan du har det lige nu, og fortælle at du har brug for hjælp til at komme ud af det.

Jeg tror det er vigtigt at du får støtte af voksne til at komme ud. Voksne der kan hjælpe dig til at sige fra og samtidig kan passe på både dig og din kæreste, så der ikke sker jer noget.

Jeg ved godt det kan være rigtig svært at skulle snakke med voksne om at få hjælp, men jeg er sikker på det er den bedste vej. Hvis du har lyst kan du måske prøve at logge dig på chatten og "øve" dig, ved at chatte med en voksen rådgiver om hvordan du har det og hvordan du har brug for hjælp. Måske kunne I sammen finde nogle løsninger på hvordan du kan komme videre med dit liv.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

329

 

Hej..
Det hele er gået over gevin. Vi kom til at banke en pige ned i går aftes, og jeg er rigtig mange for hun melder det. Fordi så kommer jeg i fængsel, fordi jeg har en betinget dom for vold. Selvom vi har truede hende med at hun ikke skulle. Der er seriøst kun 1½ år af mit gymnasium tilbage og det skal ikke ødelægges nu.. og det var ikke min ide, jeg var bare med. Det var ikke mig der var blevet uvenner med hende.. Fuck det er så fucking klamt det hele her..
Hilsen Sofia.

337

Hej Sofia

Jeg synes godt nok det lyder voldsomt, og jeg synes selvfølgelig ikke det er i orden at I har overfaldet en anden pige i går.
Du bliver nødt til at handle nu, hvis du vil ud af problemerne nu.

Det lyder som om du/I har mistet styringen med de ting i laver når I er sammen, og jeg tror ikke på det ændrer sig af sig selv. Du bliver nødt til at gøre noget aktivt for at komme ud af det.
Stop med at ses med de andre, og bed nogle voksne om hjælp. Det er aldrig for sent at stoppe og bede om hjælp, men jo før du gør noget jo lettere bliver det at komme ud.

Gør noget nu for din egen skyld, men også for de mennesker du er med til at gøre livet surt for, som eksempelvis den pige I "kom til" at banke ned i går.  

DeBedsteHilsner

Niels-Christian

312

 

Hej søde Sofia.
Jeg har godt nok ondt af dig,når jeg læser det her. Det må være et helvede for dig at leve i vold osv. Fordi når du går i et gymnasium er du jo ikke dum. Så jeg synes det er en dum spiral du er kommet ind i.  Og jeg ville ønske så meget for dig at du kan komme ud af det. Men jeg kender ikke mulighederne for dig. For jeg har ingen forstand på pigebander desværre. Men du kan prøve og ringe til tjek-punkt 80240060 jeg tror godt de kan hjælpe dig ud af det. Ellers kan du prøve og skrive til dem i deres brevkasse på deres hjemmeside du kan bare google det. 
Jeg synes det er stærkt at du vil ud af det, og du har allerede gjort en ting om at be om hjælp her. Det er bare så fedt. Men selvom du er ligeså gammel som mig så lever du i en hel anden verden end jeg gør.  Og jeg ville gøre alt for at hjælpe dig ud af det her. Fordi du fortjener virkelig andet, end en straf. For du har det ligeså svært selv eller ville du jo aldrig finde på at banke en anden pige, det er jo et tegn på du selv har brug  for hjælp.  Og det må sku heller ikke være særlig rart som 16 årige og havde en betinget dom for vold.. det her kan komme til at påvirke din fremtid, så du bliver nød til at ændre den nu til det ikke ender galt. Synes du skal prøve tjek-punkt, eller log  på chatten i morgen fra Mandag-torsdag 14-19.. jeg er sikker på at de vil gøre alt for at hjælpe dig, og hvis du har svært ved at begynde kan du bare sige de skal læse dit indlæg herinde.  
Håber så meget godt fra dig i fremtiden, og at du kommer på rette spor igen.
Smil fra Felicia.

326

Hvis du går og smadrer folk tit og gør andres liv til et helvede er det sgu fuldt ud fortjent hvis du kommer i fængsel. Siger ikke du er en dum kælling men vær dog realistisk og stop med at have så ondt af dig selv. Du har sikkert meget godt at byde med ellers ville du ikke kunne gå på gymnasium. Men det er sgu for langt ude bare at tæske folk. Jeg tror det ville være godt for dig at komme ind og ruske træmmer. Men held og lykke.

318

Hvor gammel er du? 16 år? Kom dog ind i kampen man. Jeg bliver næsten flov på dine vegne. Du burde sgu da vide hvad konsekvens det har, det du laver? Jeg er selv ude i det kriminelle miljø, men jeg græder ikke snot over de handlinger, jeg foretager mig.
" Vi var ude og tæske en pige i går, det var ikke min idé - jeg var bare med! :( " Du skal lade være med at lyde så ynkelig, for du har selv truffet dine valg, Din straffeattest er plettet, men hvad med din ryg om 20 år?
Ved du hvad, du er? Du er en forkælet, selvoptaget, lille pige, som ikke aner, hvad konsekvenser betyder! Jeg har ikke ondt af dig, og jeg håber inderligt du en dag ender i fængslet, når du opfører dig sådan. Meningsløshed og respektløshed mangles for hårdt i denne situation :)

340

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program