troede jeg var kommet vidre...

forumspørgsmål

troede jeg var kommet vidre...

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 1 måned siden

Hej:) jeg er en pige på 15år...

Da jeg var 13 begyndte jeg at cutte...jeg stoppede først for alvor igen to måneder før jeg blev 15 og det er i juli måned 2011...og lige indtil igår troede jeg at jeg var kommet videre, at jeg var kommet over alt det med cutting...men det fandt jeg ud af i går at jeg ikke er, nu skal i høre hvorfor...

Jeg sad igår og så nyheder sammen med min mor mens vi ventede på afgørelsen af X-Factor. I de nyheder var der et indslag om selvskade og om hvor mange der enlig skader sig selv. Men da jeg sad og så det fik jeg det virkelig dårligt, jag havde lyst til at grave mig ned et eller anden sted og bare sætte mig ned og tude, men det kunne jeg jo ikke fordi mig mor osse var der og hun ved ikke noget om det...det er der ingen der gør...så jeg sagde bare at jeg var træt og ville gå iseng, også sad jeg der inde på mit værelse og græd uden rigtig at kunne forklare hvorfor, jeg håbede bare på at min mor ikke kom derind.

Jeg tror bare lige at det gik op for mig hvor dum jeg enlig har været...

well, er der nogen af jer det har en god ide til hvordan jeg kan komme videre?

Ps. jeg ved godt at det var en oplagt mulighed for at fortælle min mor det, men det kunne jeg virkelig ikke

Kommentarer

Hej

jeg synes virkelig du skal, fortælle din mor det. måske har du brug for psykolog hjælp for at komme videre i dit liv. men ellers prøv og ring til Lms på 70101818 de har åben Mandag-Torsdag 18-20. De har meget forstand på selvskade, og de ved meget hvordan man kommer videre.

håber du kan bruge rådet.

mvh Felicia

360

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program