Taget for mange pernodiler!

forumspørgsmål

Taget for mange pernodiler!

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 11 år 6 måneder siden

Hej
-Ved at jeg har gjort det forkerte! jeg har idag spist 12 pernodiler, hvad skal jeg gøre?
-Jeg har gjort det fordi jeg for en lille uge siden er gået fra kæresten og vi bode sammen..
Så jeg flyttede hjem og har slet ikke følt mig velkommen, min far råber af mig og ja tror de har svært ved at vænne sig til at jeg er blevet mere voksen og selvstændig..
-Min mor og i økonomiske peoblemer og det går også udover mig da hun vil blive ved med at låne penge af mig, hvilket jeg altid har lånt hende men eftersom at jeg ikke lige har de penge som hun nu skal bruge er hun sur og ked af det græder meget, føler det er min skyld da jeg ikke kan låne hende flere penge!

Hvad skal jeg gøre?
Hvornår begynder jeg at få det dårligt?

 

Kommentarer

Hej Anonym

Det er nogle svære ting du går igennem lige nu, og nogle gange kan det hele bare komme til at virke så uoverskueligt at man kommer til at gøre noget man hurtigt fortryder.

Godt du skriver, så du kan få noget hjælp. Først og fremmest skal du afsted til lægen. Det er nok for sent med din egen læge idag, så du må istedet ringe til vagtlægen. Det er umuligt at sige noget om hvor mange panodiler der skal til for at det er farligt og hvor lang tid der vil gå før du får det dårligt...hvis du får det dårligt.

Nogle kan spise rigtig mange panodiler og klare sig igennem, mens andre ikke skal spise ret mange flere end det der står på pakken, før det går galt. Jeg skriver ikke det her for at skræmme, men for at jeg er sikker på at du forstår alvoren. Hvis du er uheldig kan du blive meget syg, og i værste fald dø...også selvom det kun er 12. Og problemet er at du ikke nødvendigvis kan mærke det lige nu og i de nærmeste timer. Der kan gå mange timer og endda flere dage før der sker noget...hvis der sker noget.

Panodiler har ikke den effekt at man stille og roligt falder i søvn og ikke vågner hvis man tager en overdosis, men derimod den effekt at de får leveren til at stoppe med at fungere, hvorefter man dør. Det der er så farligt er at der kan gå lang tid, så man tror at faren er drevet over. 

Derfor er det eneste rigtige at gøre at komme afsted til lægen hurtigst muligt, så du kan få dem ud igen. DET ER IKKE NOK SELV AT KASTE OP. 

Som sagt er det umuligt at vide hvor meget mange panodiler man skal tage før det går galt. For nogen kan 12 være nok.  Kort sagt...se at få ringet til vagtlægen eller 112 og komme afsted.

Jeg håber du kommer afsted, og kommer godt igennem. Når du så er kommet sikkert igennem synes jeg du skal kigge forbi chatten og få en snak med en rådgiver om de ting der har gjort dig så ked af det at du tog pillerne i første omgang. 

Men lige...er det altså bare afsted. 

Mange tanker
Niels-Christian

669

Hej jeg er en dreng på 13 år. Min far døde den 22 september 2016, da han døde vendte hele mit liv på hovedet. Da min far var i live havde jeg det godt og et godt liv, men nu hvor han ikke er her mere er det ikke godt. Jeg savner ham meget og jeg har ikke snakket med nogen om ham, jeg kan ikke lide at snakke om mine følelser. Jeg så min far ligge død i stuen og lægerne give ham hjertemassage, men han vågnede aldrig. Det noget jeg ville have i mit hovede resten af mit liv. Nå men efter han døde har jeg haft/har det svært jeg har ikke et godt forhold med min mor, hun skælder mig hele tiden ud og bliver sur på mig. Jeg er bliver meget ked af det og jeg kan snart ikke holde der ud mere, jeg tænker tit på at løbe hjemmefra eller flytte hjem til min moster. Jeg går rundt med selvmords tanker og jeg skær i mig selv, jeg har over 24 ar på min arm. Jeg har forsøgt at Begå selvmord 2 gange, den ene gang tog jeg over 24 panodiler på et døgn jeg stod op natten og havde de hårdeste mave smerte. Men jeg gjorde ikke noget ved det, jeg går rundt og tænker på måder hvordan jeg kan dræbe mig selv hver dag. Det eneste jeg laver når jeg kommer hjem er at sidde på mit værelse med lukke gardinder og slukket lys. Jeg er aldrig sammen med venner efter skole. Min mor skælder mig ud hver dag og hvis nu hun er sur over noget, så ligepludselig bliver hun sur på mig og kalder mig ting. Jeg gider bare ikke livet mere

212

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program