Sommetider ville jeg ønske, at jeg var død.

forumspørgsmål

Sommetider ville jeg ønske, at jeg var død.

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 11 måneder siden

Jeg er simpelthen så træt af mit eget liv. For nogle timer siden, så var der en, der skrev et blog indlæg om mig på en hjemmeside, men jeg vidste det ikke. Der var en af mine url-veninder, der skrev til mig på msn, som spurgte, om jeg havde set det blog indlæg, der er blevet skrevet om mig. Men det havde jeg jo ikke, så kiggede jeg på det, og så læste jeg jo blog indlægget, og jeg blev rigtig ked af det og græd rigtig meget. Jeg har intet gjort hende! Hun sidder og siger, at jeg er misundelig på hende, men helt ærligt! Hvad skulle jeg dog være misundelig over? Det må da nærmest være hende, der er misundelig på mig?! Men er simpelthen så træt af at folk altid går efter mig. Gider bare ikke leve mere, jeg er så træt af, at folk altid skal gå efter mig. Hvorfor mig? Hvad er der galt med mig? Sommetider ville jeg ønske, at jeg var død. Eller nærmest ønsker mig selv død. Hvorfor lige mig? Hvorfor? Jeg forstår det bare ikke!

Kommentarer

Ja hvorfor lige dig? Hvis det ikke var dig så din nabo, hvis ikke din nabo så han/hende lige over på den anden side af vejen.

 

Det er ikke lige til at vide hvorfor lige dig. Måske tager du nogen ting for personligt ( det kan jo ske hvis du bliver mobbet meget ) måske er det fordi de ikke forstår dig og dit liv. Det eer ikke til at vide.

 

 

Men! Måske skul du tage og søge hjælp. Din egen læge leer en psykolog. Et eller andet.

Du må ikke lade sådan nogen mennesker gå dig på for så er det at de synes at det er sjovt.

361

Bryder mig ikke om psykologer. Og jeg har en kontaktperson.

333

Kan du måske snakke mad din kontaktperson om det?

Jeg kan godt forstå at du bliver ked af at der er nogen der skriver ubehagelige ting om dig i deres blog. Det er svært at sige hvad du skal gøre når jeg ikke kender bagrunden for det blogindlæg og ikke ved hvad der er skrevet. Jeg synes at du skal sætte dig ned ved computeren sammen med din kontaktperson og kigge på det og snakke om hvad du kan gøre ved det. Måske kan du skrive til vedkommene som skrev indlæget og fortælle at du blev ked af det?

Du skal ikke tænke på at dø fordi nogen ikke er søde ved dig. Det er svært lige nu. Men du kan få det godt igen senere.

351

Det er ikke bare pga.  der er nogen, der ikke er søde ved mig. Der er hundredviser af grunde.

335

Det gør mig virkelig ondt at du har det dårligt. Måske du kan snakke med nogen om det, hvordan du har det de kan måske hjælpe dig. Du kan også godt gå på chatten her på cyberhus. De kan støtte dig og hjælpe dig, hvis du har brug for det.

Smil Fra Felicia.

376

jeg vil skam også dø jeg hader mit liv

393

Hej 

Jeg kan kun prøve at sætte mig ind i din situation, da jeg ikke selv har oplevet præcis sådan noget med mig selv.

Jeg er en pige på 14 år, og kender følelsen af at man bare vil væk fra alting. Det presser fra alle sider, eller sådan føler jeg det tit med mig selv. - Jeg føler med dig, og selvom jeg selv har tvivlet på det, må man prøve at være positiv. Det hele vil stoppe en dag. Man må være stærk, og jeg er ikke i tvivl om at du kan være det. Jeg formoder at du gerne vil skrive med nogen om det. Så et forslag vil være at tage en god snak med med en af dem du har nærrest, dem du har en god tillid til. Det hjælper for det meste:-) Hvis du har gjort det, har personen måske ikke været i stand til at forstå dig, eller sådan har du måske ikke følt. Folk der kender til problemet kunne også være en hjælp i dette tilfælde:-) 

Men som sagt, jeg er nok ikke rigtigt til nogen hjælp. Men jeg så hvad du skrev, og tænkte at jeg lige ville henvende mig og sige at du ikke er den eneste der bare ønsker sig væk en gang i mellem. Men hold hovedet højt, og snak med nogen:-)

Venligt hilsen pige 14:-)

350

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program