Fodbold det bedste jeg ved! Hvad med jer ?

forumspørgsmål

Fodbold det bedste jeg ved! Hvad med jer ?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 12 år 7 måneder siden

 

At spille fodbold er rigtig godt, og det at man måde kan være ude når det er fint vejr og når det er regnvejr, er det bedste ved fodbolden. For det er sjovt lige meget hvad, bare man har et godt fodboldhold, og det har vi . Man skal både tage det seriøst men man kan også have det sjovt. 
At vinde over andre, giver en god følelse i kroppen. For så ved man at ens hold er godt, og man bidrager med noget godt. Fodbold betyder noget for mig, gør det også det for jer ?
Er der nogen  herinde af piger eller drenge der går til foldbold ?  
Smil Fra Felicia.

Kommentarer

Jeg går ikke til fodbold, men synes selv det er rigtigt sjovt at spille sammen med en ven/veninde eller sådan, man kan få rigtigt lang tid til at gå og få nogle gode grin.

men jeg elsker tilgengæld at se det, bare det at føle at man er en del af noget, man står sammen om en ting og vide at hvis man er ved at rode sig ud i noget med nogle af modfansene så er der mindst 20 andre der vil hjælpe en, eller bare vide at man i hvert fald bare har mindst den ene ting til fælles, det er noget der ikke kan beskrives :)

434

Jeg har aldrig været vild med fodbold fordi jeg altid syntes det handler om at vinde mere end at spille. Hvad siger du ?

Det kan også være svært at være på holdet når det ikke er muligt at få nye støvler og tøj som de andre !

una

424

Ja det kan du måske have ret i, man spiller jo kun for at vinde og havde det toatlt sjovt, men når man bliver ældre må man ikke lave så mange fejl i fodbold som da man var yngre. Men fx håndbold spiller man jo også kun for at vinde= det må være det samme.

nej det kan jeg godt se, men man kunne fx ønske sig det, eller spre op til det, eller noget andet. Hvis man nu fx gik rigtig meget op i fodbold. For det er rimlig dyrt fodbold udstyr.

Smil Fra Felicia.

452

Jeg kan tydligt huske da jeg var en lille knægt (Jaja, jeg er ikke helt voksen, men mindre!) og skulle spille fodbold. Alle de andre spillede hinanden, og de spiller ALDRIG til mig! Også selvom jeg rendte helt op i deres fjæs og skreg "JEG ER FRI!!!!!!!" Næh nej. Men når jeg fik bolden? SAMTLIGE personer skreg mit navn, og derefter "Jeg er fri!" Og jeg (som den eneste FAIR holdspiller der var) skød jeg da selvfølgelig bolden over til de andre. Men jeg var da altid klar til at forsvare mit hold ! En gang var jeg lige ved at få det gule kort, fordi en fra det hold vi skulle spille mod, begyndte at sige alt muligt gøgl, lige foran mig, så jeg måtte jo træde til og sige at det var OS som gav DEM SÅ mange slag i den her kamp!

Men jeg tror vidst vi tabte... Ret anti-klimaks, ikke :P?

433

Det bedste jeg ved - og som er første prioritet i min hverdag, er selvfølgelig min familie!
Men hvis vi skal se bort fra alt det med familie og venner.. så er det bedste, jeg kan lide at læse Anders And - foran computeren. ;-)

Det giver sådan en dejlig følelse at læse noget, man godt kan lide. :-)

 

 

Jonas

415

Heii
har gået til fodbold før og nu går jeg til håndbold.
Jeg elsker fodbold og synes stadigvæk det er den bedste bold sport.
det var så sjovt bortset fra at jeg følte mig lidt udenfor på holdet men ellers FED SPORT

441

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program