Slettet spørgsmål

forumspørgsmål

Slettet spørgsmål

forumspørgsmål af
Anonym
14 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Hvorfor bliver i ved med at slette mine spørgsmål

Kommentarer

Hej Anonym

De spørgsmål vi har slettet de seneste par dage er spørgsmål som handler om køb af smertestillende piller og barberblade.

Vi slettet dine spørgsmål fordi du beder om en vejledning til at begå selvmord.

Som vi skrev i svaret på et af de første spørgsmål der blev oprettet om sovepiller, så sletter vi ikke spørgsmålene fordi det er forkert at have selvmordstanker. Det er der rigtig mange mennesker der oplever på et eller andet tidspunkt i livet. I Cyberhus ønsker vi at hjælpe unge med selvmordstanker, til at finde andre løsninger, på det der er svært. Derfor ønsker vi ikke at have indlæg på siden der kun søger hjælp, eller en opskrift til at dø. Det mener vi hverken hjælper dig, eller de mange andre unge med selvmordstanker, som læser med.

Brug vores voksne rådgivere til at finde andre mulige løsninger. Vi har talt med tusindvis af unge med selvmordtanker siden Cyberhus startede. Sammen kan vi måske finde andre muligheder. 

Eller spørg andre unge om, hvad de har gjort for at få det bedre. For der er masser herinde der også har kæmpet med selvmordtanker, som fandt andre veje til et bedre liv, end selvmord. 

Gode hilsner Cyberhus-Teamet 

233

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program