Selvskade

forumspørgsmål

Selvskade

forumspørgsmål af
Emilie
16 år
Oprettet 5 år 6 måneder siden

Hej
Er der nogle der har ander metoder en at selvskade når man ikke kan holde til mere og der bare er en inder smelte der vil ud?

Kommentarer

Elastikker kan fungere for mig. Bare ha det om armen og så træk og slip. Det giver ikke ar. At løbe virker også nogen gange. HØJ musik måske? Det eneste der hjælper sådan for real er at få løst snakket om årsagen til at det koger over. Kram herfra

256

tak

300

Syntes du skal lade vær med af selvskade! Selv om jeg ikke kender dig blir jeg på en måde ked af det indeni bare at få at vide af du selvskader. );

275

Da jeg var yngre og jeg havde det dårligt og havde lyst til at selvskade hjalp det faktisk at se en god serie for så tænker man på det man ser i stedet for det man er ked af. ulempen ved dette var at jeg overhovedet ikke fik nok søvn fordi jeg skulle blive ved med at se serier indtil jeg var så træt at min krop faldt i søvn af sig selv ellers kom jeg til at tænke igen.

Da jeg blev ældre indså jeg at jeg skulle have noget hjælp. spørg en lærer hvis du er bange for at sige det til dine forældre, at du render rundt og er meget ked af det og spørg dem om de kan hjælpe dig med at finde en professionel gratis (kan man nemlig på mit gymnasie)

Held og lykke

300

Prøv at spise chili eller tage is på kroppen

306

Løb/gå en tur med musik i ørerne. Tag en isterning i hånden.

Jeg selvskader også, og det er så svært, at stoppe med det.

334

Ja det er rigtig svært

301

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program