Stil

forumspørgsmål

Stil

forumspørgsmål af
Oliver
9 år
Oprettet 5 år 9 måneder siden

Jeg er en dreng. (Udgiver ik min alder).. men jeg er her for tiden begyndt at have MEST “Lmtd” bukser på og have dine op over navlen (mest pga de store) men jeg syntes det ENORMT pinligt at gå rundt i skolen med dem på men de er mega fede! Så spørg bare om i selv kender andre drenge venner der har bukserne over navlen? (Lidt lidegyldigt spm)

Kommentarer

Køb nogle bukser du kan passe?

297

Nej.. problemet er at jeg er i tvivl om jeg vil være en pige eller dreng.. og har ingen at tale med ting om mere. ;—;

288

Hvorfor tror du at man kan vælge om man vil være en dreng eller en pige? Og hvad har det med store bukser at gøre?

295

Jeg føler mig mere som en TRANS??

313

Det kaldes at være trans lol

301

Der er intet valg mellem kønnene, også selvom man er transkønnet. Du er født som enten dreng eller pige. Når man lider af kønsdysfori har man en overvældende følelse af at være i den forkert krop, hvilket kan/vil skabe en masse problemer. Men så længe en læge/ekspert ikke har givet dig ret i at du nok er transkønnet, så er du ikke, set fra samfundets side. Selv-diagnosticering er ikke en gyldig måde at få noget anerkendt på, uanset hvad der snakkes om. Og for øvrigt er det temmelig normalt at prøve at finde ud af hvem man er når man er yngre, men den forvirring og ubehag går som regel over igen uden at det har nogen virkning på resten af ens liv.

329

Hvis man ikke er diagnostiseret med kønsdysfori kan man ikke få lovlig behandling i danmark, men man kan da stadigvæk godt selv vælje om man vil identifisere sig som kvinde eller mand. ligesom der på engelsk er forskel på sex og gender. her fortæller sex om man har et y eller et x kromosom, men gender er hvad man selv identifiserer sig som.

301

Nej man kan ikke diagnosere sig selv men man ved nok godt med sig selv om man er trans eller ej

336

Jeg føler at folk stirrer på mig.. når jeg har bukserne på, har ikke så mange venner her for tiden.. og hader at tale om mig selv.

333

Halløjsa :D skrev et oplæg herinde for nogle dage siden inden jeg skulle i skole så klokken var ikke 9 endnu, og mit svar blev aldrig grodkendt, måske bliver det snart men skriver bare noget alla det jeg skrev der :D

Jeg går selv i meget alternativt tøj og jeg møder aldrig negativ respons, nogle af dem på min skole jeg ikke kender kan også finde på at stirre på mig, men jeg bilder altid bare mig selv ind at de er misundelige fordi jeg ser bedre ud end dem haha! Det handler om at arbejde på at ændre sin ejen indstilling.

Derudover vil jeg sige at jeg synes det er vigtigt at du finder noget tøj der passer dig og sidder godt på dig. Fordi hvis dine outfits ser rodede ud og de ikke passer dig, vil du nok opleve dårlig respons fra dine venner og klassekammerater. Jeg er sikker på at du kan finde masser af youtubevideoer der kan hjælpe dig hvis du søger " clothing for transgender women "

Derudover må jeg lige spørge dig og du føler du lider af kønsdysfori eller om du nærmere føler at du går igennem en form for identitetskrise. Mange mennesker der lider af kønsdysfori har også andre pshykiske problemer så som depressioner, er det noget du oplever?

Held og lykke!

295

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program