selvmords tanker

forumspørgsmål

selvmords tanker

forumspørgsmål af
selvords tanker
Oprettet 11 år 3 måneder siden

hej....

jeg er en pige på 14 år. jeg føler mig bare så ligegyldig og uønsket, jeg har det som at alle ville bllive glade hvis jeg bare var væk. jeg har skære i mig selv og har gjord det i 4 år nu. jeg føler mig bare så forkert, jeg har allermest lyst til at komme væk fra det hele, jeg er blevet mobbet hele mit liv, ja, jeg kan faktisk ikke huske et tidspunkt i mit liv hvor jeg ikke er blevet mobbet. jeg har tit stået med et glas piller i hånden og tænkt på om jeg skulle tage dem. der er ingen der gider at hjælpe mig jeg har virkelig prøvet alt, jeg har prøvet at sige det til min mor, hun har prøvet at tale med min lære men han er ligeglad, jeg har prøvet at skifte skole men det begyndet bare igen, jeg har prøvet at snakke med en socialrådgiver om det men det hjalp heller ikke...så jeg har det bare som alle er ligeglade med mig, det må det jo betyder når de ikke gider hjælpe mig. jeg vil allerhelst bare væk fra det hele, så kan de jo se hvad det er de har gjord ved mig. jeg håber virkelig på at der er en af jer der kan hjælpe mig.

hilsen pigen der ikke vil mere!!

Kommentarer

Hej

Nogle gange kan smerten indeni gøre så ondt at tanken om at få fred ved at ende livet kan virke som det eneste rigtige. Men, jeg tror på at der er en bedre vej, og at det kan lykkes at få et bedre liv.

Jeg synes det er super sejt at du allerede har gjort en masse for at få hjælp. Det kan være rigtig svært at bede om hjælp, men du har gjort det alligevel...det er modigt og sejt synes jeg.

Desværre er det ikke altid lige første, anden, tredje eller måske tiende gang at det hjælper. Men selvom du har oplevet at det ikke har hjulpet dig indtil videre synes jeg ikke du skal opgive. Det kan være næste gang der gør en forskel for dig. 

Jeg synes du skal kigge forbi vores chatrådgivning og snakke med en rådgiver om hvordan du kan få noget mere hjælp. Der er åbent man-tors kl. 14-19.

Hold fast i håbet og bliv ved med at kæmpe. Jeg ved at det kan nytte.

DeBedsteHilsner

Niels-Christian 

260

Hej med dig,

Jeg vil starte med at sige at det er super fedt at du har stået frem og bedt om hjælp. Respekt for det :-)

Du må ikke give op - tro mig, alt bliver bedre.
Jeg ved hvad jeg snakker om. Har selv været der.
Det er nu 2½ år siden jeg kom op over 'bumbet' i mit liv. Blev selv mobbet og var den pige der ikke var nogle der ville være sammen med. Jeg snakkede med mine lærere, og de prøvede da også, men det hjalp ikke. Så skulle vi pludselig have helt nye klasser - og jo, jeg var bange. Men jeg så en chance jeg var nødt til at tage. Jeg så det som en mulighed for at starte på en frisk. Og det lykkedes :) Jeg fik venner.
Måske har jeg fået et 'ar' i selvtilliden, som nok aldrig vil forsvinde helt, men det er ikke et problem for mit liv nu. Jeg ser det som et overstået kapitel.

Jeg ved hvor svært du har det, men giv ikke op! Alt bliver godt igen :-)

Mvh Blåmejse

P.S. Lad mig høre fra dig

330

hej blåmajse

tak for opmundringen :-)

det er bare så svært at finde enden af tunllen, jeg har jo prøvet næsten alt. jeg har det virkelig bare som om at alt ting er lige meget, jeg har jo også prøvet at flytte skole men det hjalp bare ikke noget overhovdet. jeg har virkelig bar elyst til at komme væk og aldrig nogen sinde komme tilbage igen. og det gør det ikke ligefrem nenner at jeg skære i mig selv, men jeg kan bare ikke lade hver, jeg er måske lidt afhæning af det.

hilsen mig

278

Hej igen,

Godt at høre fra dig.
Jeg kan sagtens forstå hvad du mener, og jeg kan genkende meget af det. Jeg kender alt til det.

Jeg ved det bliver bedre - tro mig - tro på dig selv. Jeg kender dig ikke, men jeg ved at du er stærk nok. Du kan godt! Tro på dig selv!

Jeg vil rigtig gerne være din 'internet' veninde, hvis du har brug for en at snakke med

Lad mig høre fra dig :-)

Mange kram fra Blåmejse

331

hej igen blåmejse

jeg vi logså godt være "internet" veninde med dig.

jeg har bare så svært med at tro på mig selv, har virkelig lav selvtillid og selvværd for den sags skyld. men tak for at gider bruge tid på at svare mig :)

hilsen med

272

Jeg skal nok være her for dig. Jeg ved godt at selvtilliden har fået et knæk - Det har min også. Men jeg ved at det bliver bedre.

Jeg er glad for at du kan bruge mine svar :-) Jeg er her for at hjælpe :-)

Kram fra Blåmejse

255

tak for det :-)

ja, jeg håber at det bliver bedre deter bare lige det der med hvordan, jag har jo prøvet næsten alt hvad jeg kan komme i tanke om. har du måske en ide?

mange hilsener fra mig:)

261

Mit forslag ville være: Flyt skole en sidste gang, og start på en frisk der.
Husk på at ingen ved noget som helst om dig der, så udnyt chancen ved at starte på en frisk. Jeg ved godt det er nemmere sagt end gjort, men jeg ved også at det vil lykkes for dig.
Nu ved jeg ikke hvor god du er til engelsk, men min gamle lærer sagde altid "Keep moving forward" som betyder "Fortsæt fremad". Med det mener jeg, at du må ikke give op fordi der kommer et "bump" på vejen - Nej, du skal fortsætte fremad. Ikke gå i stå ved et "bump".

Blåmejse :-)

242

hej igen

tak for rådet, jeg kan prøvet at få det sagt til min mor..eller ville du have noget imod hvis jeg printede den her "samtale" ud og måske viste hende den?

det er dejligt at der findes folk som dig der gerne vil hjælpe andre folk som har burg for det:-)

mange hilsener fra mig

284

Hej igen :-)

Du må meget gerne printe vores "samtale" ud hvis det kan hjælpe dig.

Jeg er glad for at kunne hjælpe dig, og jeg håber at vores samtale kan hjælpe dig videre.
Jeg vil ønske dig alt godt fremover :-)

Kram fra Blåmejse

P.S Bare skriv igen hvis du har brug for hjælp :-)

245

Hej

Ked af du har det som du har det, jeg har også stået et sted hvor jeg skulle vælge mellem døden eller atter døden, og jeg har selv prøvet at tage overdosiser, det er ikke løsningen hvis du bliver fundet kan du blive utrolig syg af det, eller du kan også slippe med der ikke sker noget.

Når du for tankerne igen synes jeg du skal prøve og ringe til Livslinien de er gode at snakke om selvmord med, de forstår virkelig en og er der for en de har åben 11-23 Hele året og alle dage. 70201201

Synes det er fedt du vil prøve at printe samtalen ud og vise den, der er mange som slet ikke tør at komme så langt og tør gøre det. Men det er fedt hvis du tør gøre det.

Jeg krydser finger for du for den rigtige hjælp, og for det meget bedre også kan du tænke tilbage på at du aldrig kom til at gøre noget dumt. :-) Der er masse mennesker der er der for dig. Måske du skulle prøve og gå hos en psykolog, til du kan komme ud med alle dine tanker det tror jeg vil være en rigtig god ide.

KH Felicia

279

hej igen igen:)

først vil jeg lige sige tak til blåmejse for at gide bruge tid på mig, det er dejligt.

også vil sige tak til felicia, jeg kan måske godt bruge dine råd og så er det på en måde dejlligt at der er andre end mig der har det sådan som mig.

hilsen mig:-)

 

307

Jeg vil hellere end gerne bruge tid på dig :-) Er her for at hjælpe :-)

Kram fra Blåmejse

268

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program