Når en du holder af vil dø.

forumspørgsmål

Når en du holder af vil dø.

forumspørgsmål af
Angel
Oprettet 12 år 10 måneder siden

 Godt. Her er følgende historie;

Min ekskæreste L, og jeg, er rigtig tætte, og vi elsker at skrive sammen. Han har ADHD, og hans forældre er skilt, hans far har også en kone :3 Han er en teenager..Dreng,, whatever, han er et hankøn med mange problemer. Han bliver mobbet, slået, skældt ud, og aaalt muligt andet crãp (undskyld sproget) Han har prøvet selvmord.. 3 gange tror jeg. Og har haft tanken i jeg ved ikke hvor lang tid. Så skal det vel også nævnes at vi har kendt hinanden i 3 år. Han har holdt sig fra det, heldigvis., Men nu kommer hans bedste ven, sammen med hans ekskæreste N. Han er helt ødelagt, og ved ikke hvad han skal gøre fordi hele hans verden har forandret sig. Jeg tror at jeg er den eneste han kan kende. Vi skrev sammen for to dage siden, vi snakkede om at 9 klasserne på min skole skulle ud af skolen idag. Lige pludselig skriver han 'glæd dig' og jeg forstod det slet ik, så nogle timer efter spurgte jeg hvad jeg helt præcist skulle glæde mig til, han skrev at han havde droppet det. Og så vidste jeg han havde haft selvmordstanker igen. Her igår camede vi fordi han skulle hjælpe mig med en opgave fordi vi har den samme bog. Han spurgte om jeg ville se hans rifter (dumt i know, men jeg tvang ham faktisk lidt) Og så lagde han sin bærbar ned ved sit ben, og jeg kunne se rifter, og tørt blod, han havde rigtig mange sår han havde lavet med en mindre kniv han har. Og jeg så en stor, sikkert ogs dyb rift på hans pulsårer, han sagde at hvis det blev meget værre, så ville han gøre det forbi...
Nogle mennesker siger tit til mig at det er løgn, og at det er for at jeg skal bekymre mig om ham og alt muligt, men han har jo prøvet før, så jeg ved han ville turde. 
Jeg har fået et råd på at lade ham lidt være, men så ved jeg at han ville gøre det, han tror at hvis jeg ik svare, så skær jeg i mig selv, det rigtigt jeg skær i mig selv, men jeg svarer ham faktisk ogs mens jeg gør det.
Jeg har hans mors nummer, og jeg har fået fortalt jeg skal kontakte hende, men så ved jeg at hun ville flippe totalt ud på ham, og så skal min mor ogs indblandes (hun ved godt jeg skriver med ham) Jeg ved godt HVORDAN jeg hjælper ham, jeg ved bare ik hvordan jeg kommer igang, jeg har prøvet alt. Og det har været helt umuligt at få mig glad siden han sagde det. Hvad skal jeg gøre?

Kommentarer

 det er trist det er sådan.

ved det ik

373

Hej

du skal sige det til en lærer på skolen, eller til din mor. til de kan gøre noget. det er meget alvorligt at have selvmordstanker og han har mulighed for at gøre en ende på det  hele når han har det så dårligt.

hvis du ikke gør noget ved, det. når du ved det. så er du med til at han kan begå selvmord og det vil du jo heller ikke. hvis han har gjort det 3 gange, så er det nemmere at begå selvmord. har selv prøvet det 5 gange. så ved virkelig hvad jeg snakker om. dem der prøver på at tage livet af sig selv. de er syge og skal have hjælp. og han skal have hjælpen nu. hvis hans mor viste det gjorde det ingenting, hun flipper ikke ud. hun bliver ked af at hans søn har det så svært ved det hele. derfor skal en voksen ind over det her

kram Felicia.

332

Det er en god idé at sige det til en voksen, så hun/han kan hjælpe.

 

Det er vigtigt at du ikke dropper ham, og at du bevare venskabet med ham. Giv ham noget at leve for.

361

 Det er rigtig vigtigt at du siger det til en voksen. Uanset hvad er det ikke dig der skal have ansvaret, for din ven, men en voksen. 

Du må ikke give op, jeres venskab afhænger af at I er der for hinanden. Lige nu er det bare en tid hvor han, ikke kan være der for dig, også må du støtte ham så godt du kan, så han kan få det bedre, og være der for dig, når han er blevet raks, og hvis du får brug for det. 

Knus og held og lykke fremover til både dig og ham. 

Sarah. 

356

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program