Min veninde frygter sin far

forumspørgsmål

Min veninde frygter sin far

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 5 måneder siden

Mig og en veninde har oprettet et forumemne med den samme historie. Men der kom ingen aktivitet. Og nu ved jeg at en der kalder sig 'rødmis' som er herinde!! (hun er bare sej til at give råd)

...Nu til aaalt det her dimsdims, jeg har en veninde med følgende historie:

Jeg har haft det dårligt derhjemme i lang tid. Og nu har komunen endelig tænkt sig at fjerne os fra vores forældre (mig og mine søskende) Men jeg er bange for at min far (som "er problemet med vores familie") skal finde min søsters hus/lejlighed. Og finde vores nye huse og komme i kontakt med os igen. Da det ikke er det vi ønsker. Grunden til vi ikke vil i kontakt med ham igen. Er, at han op til flere gange har slået mig, mine søskende og min mor. Hvilket ikke er ulovligt dèr hvor jeg egentlig kommer fra. Jeg har også set min mor op til flere gange græde over at hun ved hendes børn har det dårligt, men hvis jeg prøver at snakke med hende, kommer min far i vejen. Han fortæller mig deseuden at jeg ik dur til noget her i livet, som er noget jeg har arbejdet på og tænkt over siden jeg var lille. Jeg får  mindre og mindre selvtilid af det. Og da jeg jeg er så gammel som jeg og min veninde er, har vi snakket sammen og fundet frem til at vi synes at komunen ikke gør deres job ordenligt. Og derfor ved jeg ikke hvor jeg skal søge hjælp. Derfor tænkte jeg om i kunne hjælpe...
Det var fra hende, og jeg er ogs lidt bange for hendes vegne. Og jeg vil bare have hendes marridt stopper - lige nu! og det skal lige siges, at første gang vi oprettede et forum med denne historie, var hun der selv. Så jeg "har fået lov"

-Mange hilsner: Angel

Kommentarer

Det er godt nok en barsk historie, din veninde har! Jeg vil råde hende til at ringe til Børns Vilkår og høre om hun kan få en bisider. En bisider vil kunne hjælpe hende med at snakke med kommunen om at lave nogle ordninger når hun bliver anbragt så hun kan blive beskyttet bedst muligt. Hun kan starte med at ringe til Børnetelefonen (tlf 116 111) der kan de fortælle hende om hvad en bisider kan hjælpe hende med, så kan hun sige om hun vil have en eller måske tænke lidt over det inden hun svarer. når hun ringer til Børnetelefonen er hun anonym så hun behøver ikke at fortælle hvem hun er, så kan hun se om hun har tillid til dem og vælge om hun vil fortælle sit navn og tlf m.m. så de kan hjælpe hende.

Hvis din veninde ikke selv tør ringe kan du måske ringe for hende eller i kan ringe når i er sammen. Det er gratis at ringe til Børnetelefonen så i kan godt ringe fra jeres mobiler uden at det bruger af jeres taletid. 

Mange tanker til dig og din veninde

Sofie X

494

Hej med dig/jer - det er mig Rødmis - (Det er min kats navn) (:

Jeg skriver altså "DU" da det er lidt nemmere for mig (:

Der er nogle ting jeg ikk har svar på så det gør det lidt svært for mig

  • Hvor mange søskende er I og alder?
  • Hvor gammel er du?
  • Er din søster flyttet hjemmefra?

 

Når jeg får svar på de spørgsmål, vil det være en hel del nemmere for mig at besvare jeres spørgsmål/problem. Også skal jeg med glæde gøre det! Jeg er for at hjælpe og I må begge endelig sige til!

Knus Rødmis.. (:

Undskyld jeg ikk kan svare nu, men mangler altså lige nogle svar.. :(

514

min veninde er her ik nu. Men så skal jeg liige tænke. (nu skriver jeg lige "mig" og "min. Det er nemmere for mig, selvom jeg er hendes veninde..)

  • min lillebror. Og jeg ved ik hvor gammel han er :i  men han er Ca. 9 år
  • mig, og jeg er 12
  • min storebror, og han er 13
  • min storesøster som er 18
  • min anden storebror som er 20-23 deromkring
  • og den sidste bror ;) som er 24
  • Jeg er 12 år.
  • ja, fra min storesøster, og ned, dvs, min storesøster, og to brødre er flyttet hjemmefra :)

- Fra; Angel

498

Nu skal jeg nok besvare din besked, det hjalp da noget med dine svar.

Jeg skriver "dig" og "dine" da det er nemmest (:

Jeg har lidt svært ved at sætte mig ind i situationen, da jeg ikk selv har prøvet noget lignende og ikk kender til det, men vil prøve så godt jeg nu kan - hvis der er noget som jeg har misforstået må du ENDELIG rette mig!

Jeg synes det er så skide unfair over for dig og dine søskende at i skal lide sådan og at du ikk kan få lov til at snakke med din mor uden din far ødelægger det for jer! Og når i nu er så unge som i er, jeg kan slet ikk forstå det.

Jeg kan ikk rigtig sige så meget til dig, da jeg ikk kan sætte mig helt ind i din situation - men her er hvad jeg synes du skal prøve;

Ring til din storesøster og evt. ogs dine brødre, og fortæl dem at i jo som sagt bliver flyttet fra jeres forældre, og at du er rigtig bange for at din far tager kontakt til din storesøster og dine brødre, og sige at hvis din far tager kontakt til dem om de så ikk vil sige at det kan de ikk oplyse om. Altså lave en aftale med dem og sig hvor meget du egentlig frygter din far og at du ikk vil have at han får fat på dig eller dine andre mindre søskende..

Håber det hjalp en smule, ellers skriver du bare igen (:

Knus Rødmis.. (:

507

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program