Bleer

brevkassespørgsmål

Bleer

brevkassespørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 13 år 5 måneder siden

hej jeg kan godt lide at have ble på om natten man jeg har ikke brug for det og ved ikke hvad jeg kan gøre ved det og man kan heller ikke lige stoppe med det for man bliver bare ved med det jeg vil blive meget glad hvis i kunne hjælpe mig med det problem

Svar: 

Hej med dig

Jeg kan forstå, at du undrer dig over hvad det er der får dig til at tage ble på, når du fortæller, du ikke har brug for det. Det er frustrerende når man gør noget som man ikke ved hvorfor man gør.

Jeg ved ikke om du kender ordet fetichisme? Det er en overordnet betegnelse man bruger om, når man oplever en form for lystfølelse af nogle særlige materialer. Jeg forestiller mig at det er denne lystfølelse som får dig til at tage bleen på. Dvs din trang til denne lystfølelse overgår sådan set din logiske sans for hvorfor du tager bleen på. Er det ikke sådan??

Jeg kan godt forstå at det må være svært at leve med, men du er bestemt ikke den eneste som har det på den måde. Jeg har fundet en forening som hedder diaper.dk hvor der er en helt masse mennesker som har den samme trang til bleer. Prøv at tjekke den ud og læse nogle af indlæggene, så du kan se om du kan genkende dig selv her ? Der står også mere om hvorfor det lige er en ble man bliver så tiltrukket af og du kan læse om andres erfaringer med det.

Det er sådan at man ikke skal forvente at trangen forsvinder af sig selv, så hvis du synes det er et problem du gerne vil slippe af med, så bliver du nødt til at tale med din læge om en henvisning til et sted hvor man kan få hjælp med den slags, for det findes nemlig.

Held og lykke med det - og tak for dit indlæg her i brevkassen

Kh Denise

Niels-Christians billede
Niels-Christian fra Cyberhus har svaret på dette spørgsmål

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program