Min krop

forumspørgsmål

Min krop

forumspørgsmål af
Laura
12 år
Oprettet 2 år 5 måneder siden

Hej
Jeg er en pige på 12 år, jeg har aldrig kunne lide min mave! Jeg er 168 og vejer 66,5 kg!!
Jeg græder hver dag fordi at jeg bliver drillet! Nogen der kan hjælpe mig med at blive tyndere??!
Kh Laura

Kommentarer

Hej Laura. Nu er jeg ikke ekspert, men jeg ville altså ikke sige du er specielt overvægtig. Måske er det bare dine venner der overdriver?
Du burde også tale med din Mor, far eller storesøskende om det her.

384

Hej Laura. Jeg er en dreng og har prøvet det samme. Det som fik mig i til at gøre det var tænk på de ting du kan blive meget bedre til. Fx. Løbe længere. Svømme længere. Sådan nogle ting. Bare tro du kan og ikke stop. Der var en YouTuber som havde en arbejdsplan man kunne lave hjemme. Den person hedder: Bright Side. De har en plan som du kan lave vær morgen og aften. Det tog mig 3 måndeder og der fik jeg en meget tydelig sixpack. Det er mit trick som har virket for mig. Jeg gik fra 60kilo til 45 kilo. Håber de snart bare kan stoppe med den mobning. Pas på dig selv Laura. KH Anonym

378

Hej Laura.
Først og fremmest vil jeg sige, at det er meget tarveligt af dine klassekammerater, og du skal simpelthen ikke finde dig i det. Dernæst vil jeg sige, at din krop stadig er under udvikling, og du lyder til at være en forholdvis høj pige taget din alder i betragtning.

Hvis du gerne vil i bedre form kunne du fx begynde til en sport, som du godt kan lide. Det er vigtigt at den fysiske aktivitet du udøver, er noget du rent faktisk synes er sjovt og fedt, for ellers mister man bare lynhurtigt interessen.

De bedste hilsner
Celina

341

Hej Laura :)

351

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program