Mad-Det er bare så klamt?

forumspørgsmål

Mad-Det er bare så klamt?

forumspørgsmål af
Anonym
Oprettet 13 år 12 måneder siden

 

Hader mad, hader det så meget. Fordi det skal ned i maven. Det er så klamt!  Hvorfor kan jeg ikke bare få et normalt forhold til mad, og min krop. Når jeg kigger mig i spejlet, ser jeg en pige. Der er forvandlet til en flodhest der skulle have stået i zoo i sted for. Fordi jeg er så klam og fed. Alle andre siger jeg er tynd. Hvem skal jeg endelig tro på. Det er min krop, er det så ikke mig der har ret. Det må jeg jo have? Det kan være alle andre har nogen øjne, der ikke kan se.
 Det her madhelvedet har næsten stået på i ½ år, nogen perioder er det værre ind andre. Hvorfor kan jeg ikke bare være normal

Kærlig Hilsen Felicia.

Kommentarer

Det er virkelig nederen at du har det så skidt med din krop Felicia! Jeg kan ikke sætte mig helt ind i din situation, men jeg kan heller ikke have at der er for meget i min krop. Jeg spiser ikke kød/fisk og det synes jeg har hjulpet mig rigtig meget. Man får en helt anden fornemmelse i kroppen og man føler sig meget lettere. Jeg er selv også ret tynd, men jeg tror det er fordi jeg glemmer og spise. Jeg tror overhovedet ikke du er klam eller noget! Du kan garanteret bare ikke lige overskue din egen skønhed for tiden. Jeg synes det er godt du får sat ord på det hele, og jeg håber der er nogen der støtter dig når du har det sådan med dig selv. Du behøver ikke svare, men har du været indlagt med spiseforstyrrelse?

Hilsen red queen

308

nej jeg har været indlagt efter et selvmordsforsøg. Men der fandt de ud af at jeg ikke spiste noget. Så jeg skulle følge en plan for hvad jeg skulle spise til vært måltid. Hvad jeg vejede osv.

Jeg var lige ved at blive indlagt på en medicinsk afdeling til sidst, fordi jeg ikke spiste noget. så jeg besluttet for at jeg skulle kæmpe, for at blive udskrevet, så jeg spiste lidt og blev udskrevet dagen efter.

Kærlig Hilsen Felicia.

319

Men du har det jo stadig svært med det.. Hvad tror du der skal til for at det bliver bedre Felicia? Jeg kan godt forestille mig at det er svært at være på sådan en afdeling, var det derfor du gerne ville udskrives hurtigt?

Kærlig hilsen red queen

303

Ja jeg synes det var ligesom om at være i et fængsel, og jeg have jo ikke gjort noget straffebart hehe.

Det ved jeg faktisk ikke, jeg ved overhovedet ikke om jeg nogensinde kan få et normalt forhold til mad igen.

Kærlig hilsen Felicia.

360

Ja, sådan skal det jo ikke være. Man burde gøre noget ved den dårlige stemning på sådan nogle afdelinger, min mor var også indlagt, og jeg synes virkelig det er koldt og trist på sådan et sted.

Jeg tror på dig Felicia :) Du er virkelig en stærk pige, det kan jeg mærke! Jeg ville ønske jeg kunne hjælpe dig. Er der ikke noget der virkelig gør dig i godt humør? Jeg elsker virkelig at hører høj musik, men på opholdstedet skal man altid tage hensyn med volumen.. det er lidt nederen! Men det hjælper tit hvis jeg har det skidt...

Kærlig hilsen red queen

352

Ja det håber jeg.

Jeg kan os godt lide at høre musik, men på mit opholdsted. Høre vi alligvel højt musik. Men vi er os kun 4 i øjeblikket.

Men ellers kan jeg os godt lide at gå ture. Men det er bare for dårligt vejr til det, desværre.

smil

317

Siger jeres pædagoger ikke noget til det? Vores bliver vildt trætte af høj musik! Jeg har en veninde der laver det flotteste musik og indspiller i studie osv. Det skal høres højt, for hun er virkelig dygtigt synes jeg :) Gåture er virkelig også godt! Nogle gange synes jeg faktisk at det er rart i regnen, man bliver virkelig renset :) Ellers bliver det jo snart forår, så får du masser af muligheder for tørt vejr... forhåbenlig :)

:)

306

nej overhovedet ikke. de er lidt ligeglade, om vi høre højt musik eller så noget. Men vi for også lov til rigtig meget, vi er også tit ude  og lave aktiviteter.

Skulle du ikke ikke på efterskole til næste år?.

hvis du skal, så skal du glæde dig rigtig meget, jeg har kun haft gode oplevelser med det:-).

Kærlig hilsen Felicia.

317

Hmm... Jeg synes ikke vi laver så mange aktiviteter. Vi går også nogle ture, men ellers passer vi meget os selv.

Jo, det skal jeg, men jeg er lidt nervøs for hvordan det skal gå... Jeg er ikke den mest sociale person, jeg er lidt bange for om folk nu kan lide en. Jeg håber i hvert fald at jeg ikke bliver ved med at være så vildt genert, det er vildt irriterende nogle gange synes jeg. Men det bliver vist en med musik og drama, så det glæde jeg mig til :)

Jeg er glad for at hører at du havde et godt efterskoleophold. Blev du mere åben?

kærlig hilsen red queen.

353

man bliver mere voksen af at være på efterskole. altså når du kommer ind i det, så tror jeg at du tør åbne dig mere. Du starter jo helt fra bunden af. Fordi du ikke kender nogen. Du skal bare selv sige til dig selv, at du godt kan åbne dig mere.

Jeg er også en pige der er hel vild genert, men da jeg kom på efterskole, turde jeg mere at prøve ting af, jeg sagde noget mere. Så du åbner dig, og når du er færdig med dit år på din efterskole, så kan du nok ikke kende dig selv. Det kunne jeg ikke.

Men hvis du har nogen spørgsmål ang efterskolelivet eller så noget, kan du altid spørge :-)

kærlig Hilsen Felicia.

336

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program