Lost somwhere...

forumspørgsmål

Lost somwhere...

forumspørgsmål af
Ditte
Oprettet 7 år 6 måneder siden

 Der er gået et eller andet galt, hvad ved jeg ikke... Det er lidt som om at der er sprunget en bombe i mit hoved. Alting er væltet, og jeg kan simpelhen ikke finde grunden til hvorfor. Alting falder sammen om ørene på mig, og det driver mig til vanvid!!
Jeg er begyndt at drømme om da jeg blev mobbet - det er nærmest maridt jeg har om det. De sidste fire dage har jeg vågnet med et sæt kl. lort om natten, badet i sved og med en stemme, som siger at jeg skal begynde at cutte igen, at jeg er svag, at jeg ikke fortjener den hverdag jeg har fået osv. hele den gamle smøre om igen..
Jeg har det som om at jeg kunne sætte mig til at tude hvornår det skulle være, men igen tårre kommer der... Jeg kan ligge i min seng, ryste, skrige og smadre mine hænder ind i væggen, men ingen tårre kommer der. Ikke at jeg gerne ha det, men.. Ja.. Nevermind.
Det er mega mærkeligt, jeg kan heller ikke være i et mørkt eller lille rum, det har jeg ellers aldrig haft problemer med. Men nu går jeg helt i panik - min verden går ligsom i stå og jeg står bare og drejer rundt om mig selv fordi jeg er overbevist om at der står en bag mig. Selv når jeg er i bad, går jeg helt i panik, fordi jeg har det som om jeg er lukket inde - fanget, og at der står en bag mig.. Føler mig sindsyg..

Alt i mig er kaos, og jeg kan ikke overskue noget som helst.

Hilsen Ditte

Kommentarer

Hej Ditte. Moske føler du det bare generelt som om du er fanget? Hold øjnene åbne, der er sikkert nogen der brænder for at hjælpe dig, men du ser det bare ikke.
Hvor lang tid siden stoppede du med at cutte? Hvor lang tid siden stoppede mobningen?
Jeg har haft en veninde der cuttede og efter ca et halvt år fik hun "tilbagefald".
Hvad gjorde du for at komme af med det dengang?

243

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2017 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Insafe- & Daphne program