Kærlighed

forumspørgsmål

Kærlighed

forumspørgsmål af
Anonym
17 år
Oprettet 4 år 11 måneder siden

hej jeg er en dreng på 17 år og min kæreste har skrevet hun vil tage en pause også nu hvor vi holder en pause så tager hun altid ud og hygget sig med sine veninder og ved ingengang om hun tænker på vores forhold længere for hun laver altid nye aftaler og hun ved ikke hvor langtid pausen kommer til at tage hellere

Kommentarer

Normalt når man siger ’tager En pause’ er det bare en sød måde at slå op med en person på.

237

tror ikke fordi at hun har ikke slette noget altså billeder på insta og de kommentar jeg har skrevet til hende osv 

242

Man behøver altså ikke at slette noget som helst på sociale medier når man slår op med nogen så det er et dårligt argument.

273

jeg synes personligt du skal prøve og glemme hende helt. for det meste er det ikke det Værd at vente på en der vil tage en pause, for man ved jo aldrig Hvor lang pausen er. Hun gider nok ikke at sårer dig og derfor beholdt billerdene, det havde jeg i hvert fald gjort. men det Er jo indviduelt. Altså jeg synes du skal spørge hende direkte ‘altså er det her helt slut, eller er der en chance for at vi kommer sammen igen, for jeg vil ikke spilde min tid på at overtænke det her’ eller noget i den retning. Siger hun at der ikke er noget imellem jer mere, synes jeg du skal droppe alt kontakt med hende. Fjern tags på billeder og unfollow hende. men hvis hun tværtimod mener at i kommer sammen igen, er det jo op til dig om du vil vente eller ej. 

245

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program