Usikkerhed

forumspørgsmål

Usikkerhed

forumspørgsmål af
Isabella
16 år
Oprettet 5 år 3 dage siden

Hej jeg er en pige på 16 år, jeg har mødt min drømmefyr, som er 1 år ældre end mig, mit problem er at jeg har mega meget lyst til ham og det er mega meget gengældt, men jeg har ikke lyst til at have sex med ham for fordi jeg føler mig forkert, pga at jeg får røde mærker under brysterne og på ryggen efter jeg har haft bh på, og jeg er bange for at han ikke kan lig min krop pga det, og så er jeg også ked af hvordan jeg ser ud forneden syntes jeg har for meget hår dernede og når jeg fjerner det får jeg røde knopper, jeg vil også vildt gerne slikkes dernede men er bange for at han syntes det lugter nernede, men det med at jeg får røde mærker efter bh'en er det værste, men de går væk når jeg ikke sover med bh men kommer igen lige så snart jeg tager bh'en på igen. Håber i kan hjælpe 

Kommentarer

du har en forkert bh størrelse så. Gå til en undertøjsbutik og få spurgt om hjælp til dine mål

du behøver ikke at få røde knopper :) jeg bruger sådan en creme som man bare smøre på og så falder alle hårene bare af. du kan bare skrive en kommentar hvis du er interesseret i navnet og hvor jeg har købt det. :)

det med at lugte... bare sørger for at tage et grundigt bad inden i har sex, så skal det nok gå!

182

Da jeg mødte min drømmefyr var jeg et år yngre end dig og og han var også et år ældre. Jeg havde de samme usikkerheder som dig og det viste sig at han også havde mange usikkerheder. De første par måneder snavede vi bare, det udviklede sig til at vi begyndte at se hinanden skifte tøj og vi begyndte at gå i bad sammen på en ikke seksuel måde. så begyndte vi at røre ved hinandens kønsdele hvilket efter noget tid førte til oralsex. få dage før vores halvårsdag havde vi endelig rigtig sex. for nyligt havde vi 4,5 årsdag og vi har det super godt sammen. Jeg er virkelig glad for at vi tog alt det med at have sex og se hinandens kroppe i vores tempo og jeg tror det er hvad der holdte os sammen i starten hvor forhold kan være lidt skøbelige. 

Måske kan du fortælle ham om min historie og om dine usikkerheder, jeg er sikker på at han vil forstå!

215

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program