Kan det ændre sig?

forumspørgsmål

Kan det ændre sig?

forumspørgsmål af
Josh
Oprettet 12 år 3 måneder siden

Hejsa derude :)

 

Det her er første gang jeg faktisk åbner op, så håber i vil bære over med mig :)

 

Jeg er en dreng på 17 år som har været udsat for stort set alt man kan forestille sig, som f.eks overfald, ulykker med dødsofre, mobning, og meget andet.

Problemet er, at jeg efterhånden er blevet så dårlig til at vise følelser at jeg ubevidst beskytter mig selv ved at smile. Min psykolog prøver at hjælpe mig af med det, og har meget svært ved at stole på folk..

 

Min mor og far skred sådan set fra mig fra et år siden, i det her år er 2 af mine venner døde af en ulykke. Stort set fra da jeg var lille har min far aldrig været der for mig, og tog til Tyskland hver uge i 5 dage.

Jeg elsker min far men vi skændes rigtig meget, og det udvikler sig også tit fordi jeg er meget stædig, og det samme er min far, så vi truer hinanden nogle gange. - Det har dog kun resulteret i at jeg slog ham og skubbede ham ind i en reol én gang.

Jeg hader virkelig hele min fars familie, og så snart jeg bliver 18 dropper jeg hele kontakten med dem, da jeg har min mors side af familien.. Men i år fik min mormor konstateret kræft, og hun dør sikkert inden året er omme, så jeg ved ikke rigtig hvem jeg har tilbage af min familie. Min mormor og min mor er faktisk de eneste jeg rigtig holder af, da jeg også hader mine søstre..

Jeg ved ikke hvorfor men jeg er meget dårlig til at vise følelser over for andre, og endna også over for mig selv, så jeg bliver meget forbløffet og glad hvis jeg rent faktisk græder.. Det er dog næsten over et år siden jeg sidst har grædt, og min psykolog er bekymret for mig..

 

Har i nogle ideér til at hjælpe mig med at stole på folk? De eneste jeg snakker om hvordan jeg har det er mine 2 venner, men de har også store problemer derhjemme, så vil helst ikke lægge noget ekstra på dem.

 

- Hilsen anonym :)

Kommentarer

 Hej.
Sådan har jeg også haft det, jeg har været fuldstændig lukket af fra verden, aldrig talt med nogen, og hvis jeg havde problemer, var mig svar ærligt og enkelt at cutte mig selv. Hvilket jeg overhovedet ikke råder dig til.
Men jeg tror, at begge dine problemer bare kræver de rigtige mennesker, med alt det, du har været igennem, ville andet end den reaktion, være unormalt. Men jeg er sikker på, at når du møder nogle mennesker du har et behov for at åbne dig for, så skal du bare lade dig selv gøre det. Jeg har heller aldrig været meget for at fortælle om mig selv, eller vise hvad jeg føler. Alt det er fuldstændig ændret, når jeg er sammen med mine nærmeste venner, og min bedsteveninde og bedsteven. Jeg har også meget lettere ved at åbne mig for drenge, end piger.
Men det er ikke min pointe. Jeg tænker, at du bør prøve at finde nogle mennesker, som du stoler på, og som du tør åbne dig for. Jeg syntes selv det virkede.

 

Godt nytår.
 

433

Tilføj kommentar

CAPTCHA
Dette spørgsmål bliver stillet for at tjekke om du er et menneske og for at forhindre automatiseret spam.
Udfyld feltet.

© Copyright 2022 - Center for Digital Pædagogik

En del af: EU's Safer Internet Program